Ми у Facebook
21.06.2017, 19:00

Рівненські рятувальники поїхали в Польщу

Вчора, 20 червня, з робочим візитом Республіку Польщу відвідала офіційна делегація керівного складу рівненських рятувальників обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій та представників органів влади.
Польщу відвідує перший заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук, голова Рівненської районної державної адміністрації Володимир Пилипчук та голова Білокриницької сільської ради Тетяни Гончарук.

Скандального рівненського депутата Бабата позбавили будівельної ліцензії

У перший робочий день гості з Рівненщини ознайомилися з процесом формування та функціонування добровільної пожежної охорони Республіки Польщі. Відвідали Державну пожежну команду у місті Кошалін та Добровільні пожежні частини у містах Сянув та Мельне. Провели робочі зустрічі з керівництвом Добровільних пожежних частин та бургомістрами вищезазначених міст.

Для лікарень Рівненщини закуплять комп’ютери

Офіційна делегація з Рівненщини перебуває за кордоном в рамках реалізації програми «Польська допомога» у проекті підтримки процесу організації українського рятувального волонтаріату, підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівненській області. Проект співфінансований в рамках програми польської закордонної допомоги Міністерством закордонних справ Республіки Польщі.

Польські колеги активно сприяють розвитку у Рівненській області волонтерського добровільного пожежного руху, а також центрів безпеки громадян. Центр об’єднає пожежно-рятувальну службу, поліцію та швидку допомогу. На його базі працюватиме система екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером. Таке компактне розташування оперативних служб дозволить швидко та ефективно реагувати на надзвичайні події. Також це значно скоротить фінансові витрати об’єднаних територіальних громад на їх утримання.

Робоча зустріч триває.

За повідомленням з головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ