Ми у Facebook
21.06.2017, 12:40

"Перші пішли": у Рівному демонтували три незаконні кіоски

У Рівному боротьба з незаконними кіосками перейшла на новий рівень - від слів про їх демонтаж, розпочалися реальні дії. Так, 21 червня в обласному центрі демонтували три незаконні кіоски на вулиці Пересопницькій.
Нагадаємо, що заплановане знесення трьох незаконних кіосків біля ринку, на вулиці Пересопницькій, яке було заплановано на 20 червня не відбулося.


Рівнянам обіцяють знести всі незаконні кіоски шаурми, кави


Сталося це не тільки через протест власників, а найголовніше через те, що проїзд спеціального крану до МАФів, які планували знести, заблокували автомобілі.

Тож у вівторок, 20 червня, знести кіоски так і не вдалося. Проте голова комісії зі знесення незаконно встановлених малих архітектурних форм, заступник мера Рівного Віталій Герман пообіцяв, що цю справу доведуть до логічного завершення і кіоски буде знесено.

Так і сталося. Вже наступного дня, 21 червня, розпочався демонтаж незаконних кіосків біля ринку, на вулиці Пересопницька.

- Перший незаконно встановлений кіоск на вулиці Пересопницькій у місті Рівному демонтований. Працюємо далі, - написав на своїй сторінці у фейсбук Віталій Герман.





До слова, всі три незаконні кіоски, демонтаж яких було оголошено, вже демонтовано.

- Мені надзвичайно приємно, що в результаті перемовин, нам вдалося знайти спільну мову з власниками кіосків. Я їм пояснив, що вони встановлені незаконно і рішення виконкому так чи інакше буде виконано, - пояснює Віталій ГЕРМАН. - Демонтаж було виконано спільно з власниками кіосків. Один з них перенесено для тимчасового зберігання на територію Тресту зеленого господарства, два інші - на земельні ділянки їх власників.





На правах реклами