Ми у Facebook
29.06.2017, 13:00

Рівненські журналісти у Хрінниках змагалися на обласній Спартакіаді

У неділю, 25 червня, завершились змагання ХVІІІ Спартакіади журналістів Рівненської області, які традиційно проходили у Спортивно-оздоровчому таборі «Олімпієць», що у мальовничій місцині на березі Хрінницького водосховища.
Як розповів Анатолій Биков, керівник РОО ФСТ «Україна», на своїй сторінці у соцмережі, 24 червня, у перший день змагань, відбулося урочисте відкриття Спартакіади.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, привітали учасників змагань голова обласної організації профспілки працівників культури Петро Давидюк, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк та голова обласної організації ФСТ "Україна" Анатолій Биков.

Представники засобів масової інформації змагались з семи видів спорту: армспорту, гирьового спорту, з гри в дартс, тенісу настільного,з шахів та шашок та з перетягування линви.

За підсумками дводенної спортивної боротьби перше загальнокомандне місце виборола команда газети "Життя і слово" з Острога, на другому та третьому місцях, відповідно, збірна команда журналістів Рівненщини та команда журналістів з м. Нетішин (Хмельниччина).
Окрім змагань, усі учасники Спартакіади отримали задоволення від перебування в сосновому лісі в екологічно-чистому куточку Рівненщини, від спілкування з колегами, від купанням у водосховищі та риболовлі.

Відзначаємо, що змагання відбулися за ініціативи, організаційної та фінансової підтримки обласної організації профспілки працівників культури, обласної організації Національної спілки журналістів України та обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщину прийшло Олімпійське літо

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ

Нагадаємо, 12-18 червня у Чорноморську відбулася шоста Всеукраїнська спартакіада серед депутатів всіх рівнів. Серед завойованих нагород команди під керівництвом голови Рівненської обласної ради Миколи Драганчука та його заступника Олексія Бучинського – бронзові медалі за здобуте третє місце з футзалу. У загальному ж заліку команда з Рівненщини посіла шосте місце в Україні.

Депутати місцевих рад змагалися у п’яти дисциплінах: волейбол, настільний теніс, футзал, шахи та шашки. Варто зазначити, що у двох останніх видах спорту Рівненщину представляли і чоловіча, і жіноча збірні. Загалом же чемпіонат проходив за олімпійською системою, а перемога команд у окремій спортивній дисципліні приносила бали у загальному заліку змагань.

Серед найбільш результативних спортсменів варто відзначити депутата Млинівської районної ради та форварда команди з футзалу Сергія Вишневського. Він відзначився тринадцятьма голами у рамку суперників впродовж шести ігор та «покером» (чотирма голами) у ворота збірної з Дніпра.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини