Ми у Facebook
30.06.2017, 17:29

Продуктів харчування на Рівненщині стало більше

Це стало зрозуміло із офіційних показників.
Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна.

Як працюватиме Рівненська обласна бібліотека літом (+ФОТО)


Підприємства Рівненщини суттєво наростили виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ у 4,5 рази, свинини на 18,5%.

Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на 29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.

На роботу у Рівному шукають перукаря-універсала

Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних.

На 17% стали виробляти більше печива та борошна.

Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно», ДП «Радивилівський КХП» та інші.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами