Ми у Facebook
01.07.2017, 12:30

Рівненські аграрії отримають 8 мільйонів дотації

Державна підтримка буде здійснюватися до кінця 2017 року

Як розповіли в департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, аграріям повертають на поточний рахунок частину ПДВ, сплаченого ними до бюджету. Дотація розподіляється пропорційно до вартості сільськогосподарської продукції, реалізованої господарником.

Наразі держава спрямувала їм майже 8 мільйонів 400 тисяч гривень.

Дотації надаються господарникам, які займаються тваринництвом, вирощують овочі, картоплю, цукровий буряк, фрукти та ягоди. Така державна підтримка спрямована на те, аби аграрії виробляли більше. А також компенсує їх втрати у зв’язку із скасуванням спецрежиму з ПДВ.

ТОП-10 агротрендів, які незабаром прийдуть в Україну

Державна підтримка буде здійснюватися і у наступні місяці до кінця 2017 року. Нагадаємо, у лютому Уряд затвердив автоматичний розподіл дотацій аграріям.

За прийнятим порядком сільгоспвиробники подають заяву щодо включення до реєстру отримувачів бюджетних дотацій. На підставі реєстру та поданих документів про сплату ПДВ, Державна фіскальна служба формує список отримувачів бюджетних дотацій і передає список до казначейства. Після чого казначейство в автоматичному режимі щомісячно здійснює розподіл коштів.

ПриватБанк профінансував аграріїв на 70 мільйонів

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ