Ми у Facebook
01.07.2017, 11:34

На Рівненщині псевдобанкір за кілька хвилин виманив у жінки п’ять з половиною тисяч

Трапилось це із жителькою Вараша


Як повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області, телефонний дзвінок пролунав у 42-річної жительки Вараша ввечері 30 червня. Вже через кілька хвилин розмови з «банкіром» з картки жінки зникло 5500 гривень.

Невідомий чоловічий голос повідомив, що начебто хтось намагався з її рахунку викрасти гроші, тому працівники банку її заблокували. Аби відновити доступ до коштів, потрібно їх перерахувати на інший рахунок. Для такої комбінації необхідно повідомити лише декілька цифр, які надійшли повідомленням на мобільний телефон абонента, що жінка і зробила. Лише через декілька годин мешканка Варашу зрозуміла, що насправді її кошти зникли, а не були переведені.

У Рівному шахраї ошукали пенсіонерку на 20 тисяч гривень (+ ФОТО, ВІДЕО)

Тож із відповідною заявою потерпіла звернулася до Варшського відділу поліції. Слідчі за фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до усіх громадян обути обачними коли справа стосується грошей. Запам’ятайте: працівники банківських установ не проводять будь-яких операцій з грошовими коштами у телефонному режимі. Аби не стати жертвою шахраїв, краще з’явитися безпосередньо у відділення банку.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами