Ми у Facebook
02.07.2017, 16:45

Гороскоп на тиждень 3 - 9 липня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку
ОВЕН (21.03-20.04). Не форсуйте події та не намагайтеся робити десять справ одночасно. Спочатку розберіться з терміновими завданнями. Відстоюйте свої інтереси, але не будьте голослівні. У вихідні порадують друзі та сприятливі події в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Через напружений графік роботи та додаткові побутові клопоти є ризик перевтомитися фізично та морально. Не буде зайвим прислухатися до порад друзів та знайомих, яким ви довіряєте. У п'ятницю відпочиньте у тихому, спокійному місці.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ваша неймовірна активність дозволить наблизитися до неможливого. Невеликі труднощі тільки додадуть азарту і впевненості в успіху. І все ж почекайте з кардинальними змінами, а поки що накопичуйте важливу для себе інформацію.

РАК (22.06-23.07). Настає сприятливий період у багатьох напрямках вашої діяльності. На вас чекає важлива для вас перемога. У неділю варто трохи відпочити від щоденної метушні. Влаштуйте собі маленьке свято або прогулянку красивими місцями, де ви ще не були.

ЛЕВ (24.07-23.08). У спілкуванні з важливими для вас людьми зможете продемонструвати свої найкращі якості, але не сперечайтеся через дрібниці. На обіцянки ділових та сексуальних партнерів особливо покладатися не варто. Вихідні проведіть з друзями.

ДІВА (24.08-23.09). Постарайтеся нікуди не спізнюватися, бути пунктуальними у всьому – і вдома, і на роботі, і в особистих стосунках. У вихідні давні плани можуть раптово змінитися через незалежні від вас обставини. Дотримуйтесь елементарної техніки безпеки у суботу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Займайтеся тільки тими справами, які вже розпочаті й вимагають продовження та термінового завершення. І взагалі – більше радійте життю і старайтеся підтримувати гармонію в собі та навколо себе. Не давайте маніпулювати вами у вихідні.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Цей тиждень пройде легко і приємно. Не встигнете й отямитися, як настануть вихідні. Роботи, як завжди, у вас багато, але вона буде цікава та матеріально вигідна, що додасть вам сил та життєвої енергії. В особистих стосунках теж пофортунить.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Впорядкуйте свої документи, як паперові, так і електронніце – цього тижня це вийде легко та успішно. Можна також розраховувати на підтримку впливових родичів, керівництва і допомогу друзів. Вихідні - для активного відпочинку.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Цього тижня з'явиться шанс надолужити прогаяне на роботі, налагодяться ділові та неформальні взаємини з важливими для вас людьми. Постарайтеся не піддаватися на провокації конкурентів і маніпуляції дітей. Приємні вихідні відновлять сили.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Нестандартний підхід до вирішення банальних питань дасть швидкий позитивний результат. Слідкуйте за тим, що говорите – зайва балакучість користі не принесе. Головне завдання вихідних полягає в тому, щоб гарненько виспатися.

РИБИ (20.02-20.03). Час приймати самостійні рішення та пожинати їх плоди. Ваше заповітне бажання здійсниться, тільки самі не йдіть наперекір долі. Будьте уважні й турботливі до дітей та рідних, стримуйте свою дратівливість. У вихідні можна дозволити собі трохи роззлабитись.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 26 червня - 2 липня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ