Ми у Facebook
04.07.2017, 15:33

Рівненщина обмінюватиметься досвідом із країною-сусідкою

Нещодовано Рівне відвідала польська делегація.
Кілька днів тому, 30 червня, у Рівному на запрошення Рівненської обласної ради з робочим візитом перебувала делегація сеймика  Вармінсько-Мазурського воєводства (Польща). Після офіційної  зустрічі із рівненською владою поляки відвідали одне з навчальних відділень Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що у Рівному на вул.І.Підкови, 17а. Учасники делегації оглянули навчальні кабінети, майстерні, лабораторії, цехи, ресторан, салони, ознайомилися з обладнанням та технологіями, які використовуються під час навчального процесу, дізналися про систему взаємодії навчального закладу з роботодавцями, а також поспілкувалися із слухачами та оцінили вироби майбутніх кондитерів.
Головною метою зустрічі був обмін досвідом у питаннях організації навчального процесу та сучасного розвитку агротуристичних послуг на Рівненщині.

Рівнянам: “Укрзалізниця” продає електронні квитки в Польщу


Головним підсумком перебування польської делегації став підписаний Меморандум про співпрацю на наступний рік між Рівненською обласною радою та сеймиком Вармінсько-Мазурського воєводства. В планах не лише закріпити напрацьовану в сфері освіти, туризму та медицини базу, але й освоювати нові аспекти співпраці. Розроблятимуть стратегію обміну фахівцями та навчання персоналу для новостворених, на зразок польських, екскурсійних офісів.

Як рівняни зможуть працювати в Польщі за безвізом

Така співпраця передбачає не лише традиційне навчання, а й вивчення ринку агротуристичних послуг країни-сусідки.

За повідомленням з Рівненського обласного центру зайнятості.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами