Ми у Facebook
06.07.2017, 16:31

У «Верес-Рівне» офіційно призначили генерального директора

У четвер, 6 липня, у Винниках, на Львівщині, де проводить передсезонні збори футбольна команда Народного Клубу "Верес", відбулись загальні збори засновників ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне". На них, зокрема, було затверджено нового генерального директора - Андрія Паньківа.
Як повідомлялось раніше, після відставки Ігоря Дедишина, виконуючим обов`язки гендиректора було призначено саме пана Паньківа. На загальних зборах рішення про його призначення генеральним директором ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне"підтвердили офіційно.

Новий генеральний директор, відзначає Інформаційна служба НК «Верес», розповів про своє бачення розвитку команди у сезоні 2017-2018 років.

«Наше завдання створити боєздатний колектив і забезпечити умови, за яких "Верес" може виконати поставлене завдання виходу в першу шістку. Упевнений, що ми виправдаємо сподівання партнерів та уболівальників Народного клубу "Верес". Наш клуб вже став унікальним явищем в українському футболі. І я бачу своїм завданням продовжити яскравий і переможний шлях "Вереса" на радість уболівальників і на гордість членів Народного Клубу», - сказав Андрій Паньків.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Дану подію прокоментував президент «Вереса» Олексій Хахльов на своїй сторінці у соцмережі:

«У нас відбулося обрання генерального директора ТОВ "ФК "Верес-Рівне". Ним став Паньків Андрій. Хочу побажати Андрію Ярославовичу успіхів у роботі та невичерпної енергії у спільній справі розвитку НК "Верес" Рівне!

Також звертаюся до всіх небайдужих відвідати офіційний сайт НК "Верес" Рівне та висловити свою оцінку шляхом голосування. По результатах приймемо рішення щодо доцільності переробки сайту. Вважаю, саме такою має бути народність.

Разом - ми сила!»

Нагадаємо, засновниками ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне" є Громадська спілка "Народний клуб "Верес" та власник "Лімо" Богдан Копитко.

Тим часом, на суботу, 8 липня, заплановано засідання Наглядової Ради Народного Клубу "Верес". Відбудеться воно об 11:00 у Громадському центрі "Відкритий офіс" (центральний корпус НУВГП, Рівне, Соборна, 11, 4-й поверх).

Проект порядку денного засідання Наглядової ради НК «Верес» (Рівне)

Про фінансовий звіт клубу за 2016 рік, першу половину 2017 року.
Про результати виступів НК «Верес» Рівне в сезоні 2016-17 років в Першій лізі чемпіонату України з футболу.
Про членство в НК «Верес» Рівне.
Про народність НК «Верес» Рівне.
Про плани та перспективи діяльності НК «Верес» Рівне в сезоні 2017-18 років.
Про структуру та діяльність ГС «РФКВ-Р».
Про діяльність ТОВ «ФК «Верес» Рівне.
Різне.






На правах реклами