Ми у Facebook
09.07.2017, 16:01

На Рівненщині 17-річний хлопець піймав кривдника жінки

Події розгорталися у селі Верба Дубенського району.
Там жінка на декілька хвилин залишила свій електровелосипед біля приміщення стаціонарного відділення для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування. Вийшовши на вулицю, вона побачила, що невідомий чоловік уже їде на її велосипеді.

Вона почала кликати на допомогу. 17-річний хлопчина, який проходив неподалік одразу швидко зорієнтувався та наздогнав грабіжника. Зловмисник встиг від’їхати на відстань понад півкілометра. Люди викликали поліцію. Один із нарядів Дубенського відділу поліції саме працював у сусідньому селі.

55-річному зловмиснику, уродженцю Дубенського району, який наразі не має постійного місця проживання, повідомили про підозру у вчиненні грабежу та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України триває.
Відомо, що чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, хуліганство та вбивство дружини. Загалом за ґратами він провів близько трьох десятків років. Востаннє звільнився із виправної колонії на початку 2015 року.

Рівненщина: біля будинку згорів автомобіль. Підозрюють підпал (+ФОТО)


Максимальне покарання, яке йому загрожує згідно із санкцією інкримінованої статті – чотирьохрічне ув’язнення.

Рівненщина: молодий чоловік напав з ножем на двох дівчаток і потягнув їх за собою

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами