Ми у Facebook
10.07.2017, 15:59

Товариський матч. «Верес» - «Волинь» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У понеділок, 10 липня, рівненський «Верес» проведе заключний товариський поєдинок перед стартом в українській Прем’єр-лізі (УПЛ). На стадіоні у Винниках рівняни зустрінуться зі своїм історичним другом-суперником луцькою «Волинню».
У цьому товариському матчі тренерський штаб рівнян має намір переглянути ще кількох потенційних новачків. Гра розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, дотепер "Верес" на тренувальних зборах лише перемагав, здобувши чотири перемоги у чотирьох матчах. З "Волинню" ж рівняни востаннє зустрічалися у липні минулого року. Тоді гра у Рівному завершилася унічию - 1:1.

Тим часом, як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес", атакуючий півзахисник Михайло Сергійчук приєднався до табору «Вереса» на зборах у Винниках, що на Львівщині. Вихованець рівненського футболу перебуває на оглядинах.

Осінню частину минулого сезону 25-річний футболіст провів у «Вересі», забивши чотири голи. Втім, у зимове міжсезоння уродженець Сарненщини перебрався в УПЛ, до донецького «Олімпіка», за який навесні зіграв 9 матчів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Крім Сергійчука на оглядинах перебуває й кілька інших потенційних новачків, у тому числі є іноземці, щоправда, їх імена тренерський штаб воліє поки що не афішувати.



Відзначимо, згідно із вимогами регламенту української Прем`єр-ліги, у новому сезоні у системі Народного Клубу з`явиться нова команда - "Верес" U-21. Як і старші партнери, молодь вже на повну готується до старту чемпіонату.

У суботу, 8 липня, у селі Солошин на Львівщині команда "Верес" U-21 провела контрольний поєдинок проти однолітків зі стрийської "Скали" і святкувала перемогу - 1:0. Єдиний гол забив Андрій Барабаш.

До речі, тренує молодіжку "Вереса" екс-нападник рівненського "Авангарду" Богдан Бандура. Наприкінці вісімдесятих він відіграв у складі рівненського клубу 63 матчі і забив 16 голів.





На правах реклами