Ми у Facebook
13.07.2017, 10:03

Правоохоронці на Рівненщині виявляють поля з наркотичним маком (+ФОТО)

Дванадцять фактів посівів нарковмісних рослин зафіксували правоохоронці у сімох районах області протягом двох діб
Загальна кількість вилученого маку становить 2388 рослин.



Кілька днів тому правоохоронці виявили шість земельних ділянок із рослинами снодійного маку. Вони належать чотирьом мешканцям із Рокитнівського району та по одному – у Здолбунівському та Володимирецькому, у яких поліцейські вилучили 901 нарковмісну рослину.

У Рівному жінка крала продукти з магазину (+ФОТО)




Також 11 липня правоохоронці вилучили ще 1487 рослин снодійного маку у чотирьох районах області: два посіви – у Корецькому, та по одному у Рокитнівському, Дубровицькому та Березнівському районах.

Рівненщина: біля будинку згорів автомобіль. Підозрюють підпал (+ФОТО)




За усіма фактами розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування рослин снотворного маку або конопель). У рамках кримінального провадження зразки нарковмісних рослин направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС на експертизу. За її результатами приймуть відповідне процесуальне рішення.



Крім того, десятого липня, близько 16 години поліцейські на вулиці у Сарнах зупинили 28-річного місцевого жителя, у якого під час поверхневого огляду у мішку знайшли 200 рослин снодійного маку.



Його правоохоронці теж вилучили та у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, направили на експертизу.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ