Ми у Facebook
13.07.2017, 18:26

Хахльов назвав перший домашній стадіон «Вереса» в УПЛ

Дебютний домашній матч в Українській Прем`єр-лізі (УПЛ) "Верес" зіграє у Львові 22 липня. Про це повідомив президент Народного Клубу "Верес" та голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов. Суперником рівнян буде ФК «Олександрія».
«Ми досягли взаємовигідної домовленості з адміністрацією "Арени Львів". І свій перший матч в елітному дивізіоні "Верес" зіграє у Львові, - розповів Олексій Хахльов. - Це історичний момент для всього рівненського футболу. "Верес" повертається до еліти українського футболу і дебютує на одній з найсучасніших футбольних арен нашої країни. Я запрошую усіх уболівальників на матч. Переконаний, ми маємо бути разом у такий знаковий і важливий момент. Ми маємо показати всій Україні, що разом - ми сила!» - відзначив пан Хахльов.

Нагадаємо, матч 1-го туру «Маріуполь» - «Верес» відбудеться у неділю, 16 липня, початок – о 17:00.

Обслуговуватиме у полі матч 1-го туру чемпіонату УПЛ, в якому ФК «Маріуполь» прийматиме Народний Клуб «Верес», 37-річний арбітр з Дніпра Віталій Романов.

Допомагатимуть Романову асистенти з Одеси – Олександр Павлінов та Віталій Сухін, четвертий арбітр – теж одесит Дмитро Бондаренко. Спостерігач арбітражу – Геннадій Лисенчук (Київ).

Віталій Романов у минулому сезоні не раз працював на матчах «Вереса» та «Маріуполя». Зокрема, саме він обслуговував очне протистояння клубів у Рівному, коли рівняни у драматичній боротьбі перемогли – 3:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, як повідомила Інформаційна служба НК ФК «Верес», 25-річні нападник Михайло Сергійчук та захисник Володимир Адамюк поповнили лави Народного Клубу. З гравцями підписано контракт за системою «1+1».

Сергійчук, який є уродженцем Рівненщини, особливого представлення не потребує. Для нього це вже четвертий прихід у «Верес». У минулому сезоні Михайло відіграв в осінній частині за червоно-чорних 17 матчів (4 голи), після чого перебрався до донецького «Олімпіка». Загалом нині за плечима у Сергійчука 51 офіційний поєдинок за «Верес».

Володимир Адамюк – вихованець калуського футболу. Професійний шлях розпочинав у «Кримтеплиці» (9 матчів), далі була кам’янська «Сталь» (74 гри). Минулий сезон Адамюк провів за «Дніпро» (31 поєдинок).





На правах реклами