Ми у Facebook
17.07.2017, 19:02

Куди звертатися рівнянам, якщо знайшли змію

Нещодавно рівнянин побачив мертву змію.
Мертва змія лежала в центрі Рівного - вона лежала нерухомо на вул. О.Вересая (поблизу вул. 16 Липня). Як вона потрапила в центр Рівного - невідомо. Як повідомили кореспонденту ОГО з Рівненського зоопарку, усі змії в тераріумі на місці й жодна змія не втікала.

ФОТОФАКТ: у центрі Рівного знайшли величезну змію

Виявляється, у Рівному можуть бути змії. Що робити рівнянам, якщо вони зустріли таку гостю із дикої природи. Куди звертатися?

Як з Рівненської АЕС вивозитимуть відпрацьоване ядерне паливо (+ФОТО)


Як повідомили кореспонденту ОГО з головного управління ДСНС у Рівненській області, у штаті рятувальників немає фахівця, який би займався відловом зміїв. Також немає відповідного обладнання. А тому найдоцільніше звертатися у Рівненський зоопарк.

З головного управління Національної поліції у Рівненській області також повідомили, що у штаті поліції немає фахівців, які займаються відловом змій. У разі, якщо ви побачили змію, про небезпеку варто повідомити міську владу і звернутися до зоопарку, адже там є фахівці.

У Рівненському зоопарку повідомили, що фахівці, які розуміються на зміях у штаті зоопарку справді є — вони працюють у тераріумі. Проте (!) працівники Рівненського зоопарку за викликом не виїжджають і відловом змій не займаються. Працівники тераріуму можуть пояснити, що це за змія, якщо ви повідомите характерні риси тварини.





На правах реклами