Ми у Facebook
19.07.2017, 10:00

Збірні Рівненщини відзначилися у Чемпіонаті України з пішохідного і велотуризму

З 8 по 14 липня команди Рівненської області взяли участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму та Чемпіонаті України серед юніорів з велосипедного туризм. Змагання відбувалися у місті Світловодськ Кіровоградської області.
Як розповіли в Управлінні освіти та науки обласної держадміністрації, збірні області складалися з вихованців комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

За результатами Чемпіонату України з велосипедного туризму в особистих змаганнях Максим Бельвендер посів третє місце на дистанції «Тріал» та виборов третє місце на комплексній дистанції, до якої входили змагання з велокросу, фігурного водіння велосипеду та тріалу. За результатами чемпіонату Максим Бельвендер виконав розряд «Кандидат в майстри спорту України», а Андрій Домарацький та Назар Волошин виконали перший спортивний розряд зі спортивного туризму.

До складу команди входили: Бельвендер Максим, Домарацький Андрій, Волошин Назар, Дуботовк Владислав, Олієвський Роман та Клевака Ірина, учні загальноосвітніх закладів Млинівського району.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівняни здобули по два золота і срібла на Чемпіонаті України з велоспорту

У Рівному відбувся масштабний «Велодень-2017»

За результатами Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму шість представників команди Рівненської області у напруженій боротьбі виконали розряд «Кандидат у майстри спорту України» зі спортивного туризму.

До складу команди входили: Петрик Олег, Якименко Любов, учні Оржівського НВК «Школа колегіум», Корбун Інна, учениця Боровської ЗОШ І-ІІІ ст. Рокитнівського району, Давидюк Тарас, Хатмулін Андрій, Парфенюк Вадим, учні НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Острозького району, Вишневська Марія та Фурманчук Олена, учениці Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст. Острозького району.

Нагадаємо, Рівненщина впевнено може претендувати на звання велостолиці України. Адже в області постійно відбуваються численні велопробіги. Тільки цьогоріч на Рівненщині запланували провести понад 10 масштабних велоподій.





На правах реклами