Ми у Facebook
24.07.2017, 15:00

На Рівненщині вкрадене авто тричі перепродали(+ФОТО)

Авто належить мешканцю міста Вараш.
Правоохоронці Варашського відділу поліції розшукали зловмисника, який у ніч на 26 червня викрав з гаража автомобіль та скутер.
Зловмисник підібравши ключ до замка вхідних дверей, заліз у гараж місцевого кооперативу та викрав звідти автомобіль «Mercedes-Benz Е 220» та скутер «Yamaha», які належать 47-річному мешканцю Вараша.
За фактом незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

На Рівненщині рятувальників заскочили зненацька (+ФОТО)



Під час проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 24-річний непрацюючий місцевий житель. Після вчинення злочину викрадений автомобіль тричі перепродали.
Поліцейські відшукали транспортний засіб у місті Костопіль та встигли вилучити до того, як його мав розібрати на запчастини один із покупців.

ВІДЕО: на Рівненщині четверо людей підірвалися на гранаті



Наразі триває досудове розслідування. Автомобіль повернули власнику, тривають заходи з пошуку та повернення викраденого скутера. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. Правоохоронці перевіряють також його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.
За свої протиправні діяння варашівець може опинитися за ґратами мінімум на п’ять років.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами