Ми у Facebook
25.07.2017, 11:37

У Рівному п’яний водій намагався побити патрульних (+ФОТО)

Сьогодні, 25 липня, вночі, патрулюючи на вулиціі Дворецький, інспектори побачили автомобіль марки Ford, який їхав без увімкнених габаритів.
Помітивши службовий автомобіль, водій транспортного засобу різко звернув в двір вулиці Шекспіра, де патрульні його і зупинили.
Кермував транспортним засобом 33-річний рівнянин, під час спілкування з яким правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

У Рівному водій їздив п’яним і без прав (+ФОТО)



Водій намагався втекти з місця події, симулював спрагу (намагався випити алкоголь під виглядом води) та, заручившись підтримкою дружини та сусідів, постійно провокував інспекторів поліції.

У Рівному горіла багатоповерхівка: ледь не загинула людина


Оскільки його зусилля були марними, керманич почав нецензурно висловлюватись, погрожував фізичною розправою патрульним, а згодом накинувся з кулаками. Рівнянина полісмени затримали та огдягли кайданки.

Відносно порушника інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) , ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) та винесли постанову за ч.1 ст.121 (керування транспортним засобом з несправністю зовнішніх світлових приладів в темну пору доби) та ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) КупАП.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами