Ми у Facebook
29.07.2017, 12:30

Відпочинок-2017 на Хрінницькому водосховищі (+ЦІНИ)

Які умови та зручності пропонують відпочивальникам власники баз відпочинку на одній з найпопулярніших водойм Рівненщини.
База відпочинку "Перлина" у селі Хрінники Демидівського району

Тут здають шість кімнат у будинку, кожна з яких на 2-4 особи. Місце у кімнаті коштує 150 гривень. Туалет, душ – загальні. Є кухня для приготування їжі. Також на території є літній душ, бесідки, мангал, кафе.
Харчування: 50-60 грн – один обід. В загальному на харчування вистачить 100-150 грн в день.

Чи безпечно засмагати на пляжах Рівненщини

Додаткова інформація: на території відпочинкової бази є гойдалки для дітей, здають напрокат човен для риболовлі. Недалеко від бази відпочинку є громадський пляж.

База відпочинку "Маяк" у селі Хрінники Демидівського району

Осередок затишку та комфорту. На території бази є магазин та кафе. До води близько. Повітря чисте. Ліс. Альтанки, мангали та дрова є. Колектив привітний. Двомісний номер коштує 250 гривень. Тримісний – 350. У них душ, туалет – загальні. Чотиримісний номер – 450 гривень, є всі зручності. У всіх кімнатах холодильник, телевізор.




Рівненщина фестивалить: AQUA DJ PARADE на Хрінницькому водосховищі

Харчуватися можна, готуючи самому(є плита та посуд), або в їдальні. Триразове харчування з людини обійдеться у 100 гривень на добу, якщо замовлено послугу наперед на кілька днів.З розваг є катамаран, човен, банан, диван, водна гірка для дітей.Туалети в номері, є гаряча вода.

Оздоровчий комплекс "Чайка" у селі Хрінники Демидівського району

Належить компанії "Укртелеком". Тут організовують заїзди для дітей працівників цього підприємства, але також приймають й інших охочих. Комфортні умови проживання у 2- та 3-місних номерах. Між дитячими заїздами тут можуть зупинитися дорослі. Оздоровчий комплекс "Чайка" запрошує на відпочинок дорослих та дітей вже з 1-го травня.

Графік заїздів:
з 04.07 по 19.07; з 25.07 по 09.08; з 15.08 по 30.08 – заїзди з 5-разовим харчування, вартість одного ліжко-місця для дорослих – 294 грн/добу; для дітей – 285 грн/добу.

Рибацька база "Динамо"

Знаходиться в с. Товпижин, Демидівського району. Серед рибаків це популярне місце. На території розташований невеликий пляж, є можливість ловити рибу з пірсу. Ліжкомісце коштує 70 грн. за добу. До послуг відпочиваючих: кімнати 2-х, 4-х ,6-х місні без зручностей, холодильник, чиста постіль, літній душ.



Відкрий Рівненщину: Демидівський край запрошує на відпочинок!



На базі є платна стоянка під охороною(20грн за день). На подвір'ї є навіси, під якими може розміститись велика компанія. Також для того, щоб посмажити шашлик господар бази надає мангали.

Також місцеві жителі здають в своїх оселях кімнати для охочих відпочити, ціна від 50 грн. за добу.





На правах реклами