Ми у Facebook
29.07.2017, 16:00

Перший обласний етап спартакіади «Рух заради здоров’я» фінішував у Дубно

Заключний тур першого етапу спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» відбувся в комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.
Минулого року місцеві підопічні дуже добре виступили в фіналі цих змагань, посівши почесне друге місце серед всіх команд, поступившись лише переможцям зі «Здолбунівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів».

Цього разу, гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» приїхали до них і запропонували знову позмагатися в командних спортивних конкурсах. Оскільки більшість учасників вже не перший рік беруть участь у таких змаганнях, програма була для них дещо оновлена і більше орієнтована на командну взаємодію. Це дуже сподобалося всім, бо дозволило не тільки проявити свої атлетичні здібності, а й відчути себе частиною єдиного монолітного колективу.

Попри те, що на базі установи перебувають здебільшого люди похилого віку та інваліди, вони дуже багато часу приділяють фізичному розвитку, бо навіть танці з елементами брейк-дансу, та інші акробатичні вправи є для них звичною формою активного дозвілля. Тому естафети «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та інші не викликають в них жодних труднощів.

По закінченню змагань, настав час для нагородження, в ході якого всі учасники отримали відзнаки та призи від організаторів заходу та адміністрації установи. Ось і завершився перший етап спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». Другий, фінальний, етап відбудеться вже незабаром і участь в ньому будуть брати збірні-команди установ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині «Рух заради здоров’я» розпочався зі Здолбунівського району

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Тим часом, на Рівненщині тривають змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо». Нещодавно до них були залучені діти, котрі зараз відпочивають на базі дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Електронік-Рівне».

Традиційно тут завжди збирається велика кількість команд та вболівальників. Цього разу одразу 8 колективів визначали з-поміж себе найсильніших, найшвидших і найспритніших.

Під час командних естафет не було явних фаворитів і всі показували приблизно рівні результати. Однак, коли настав час індивідуальних конкурсів, тут проявився індивідуальний рівень молодих атлетів. До прикладу Владислав Сасін переміг одразу в двох конкурсах, з величезним відривом від найближчих переслідувачів. В завданні «Кільця» його результат був 10 з 10 можливих, а під час визначення «Володаря м’яча», коли потрібно було якомога довше жонглювати футбольним м’ячем, його зміг зупинити тільки свисток судді, який сигналізував про чергову звитягу. Але варто зазначити, що такий рівень підготовки не випадковість, а роки важкої праці, які вже привели молодого спортсмена до лав команди U-15 рівненської футбольної академії «Стандарт» і виступів на змаганнях обласної ДЮФЛ.

Таким видався черговий візит до санаторію «Електронік-Рівне» працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, який відбувся за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. По завершенню всіх активностей, як завжди, переможці та призери естафет і конкурсів отримали медалі, дипломи та пам’ятні призи.





На правах реклами