Ми у Facebook
30.07.2017, 14:02

У Рівному вболівальників ближче познайомили з гравцями «Вереса» [+Відео]

Урочиста презентація футбольної команди, що представлятиме Народний Клуб «Верес» в Українській Прем’єр-Лізі, відбулася у Рівному, на сцені «Злата Плази». У суботу, 29 липня, вболівальників у святковій атмосфері познайомили з гравцями та тренерським штабом.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», напутнє слово на сезон загалом, і на найближчий матч проти «Олімпіка» зокрема, сказав владика Іларіон, Архієпископ Рівненський і Острозький:

«Слава Богу! Слава Україні! Вельмишановні браття-футболісти, дорогі наші рівняни, гості, наші парафіяни. Коли декілька років тому до мене, як до владики, звернулися з проханням благословити футбольну команду, я не тільки не здивувався цьому, а навпаки зрадів і, я думаю, багато хто з вас пам`ятає, що я говорив – якщо буде наполеглива праця, якщо буде щире бажання, то в поєднанні з молитвою і з вірою вони обов`язково дадуть добрий результат. І мені сьогодні приємно відзначити, що цей добрий результат є, і я щиро вітаю вас з тим, що ви вийшли в Прем`єр-лігу. Я не футболіст. Я люблю футбол, в дитинстві теж мріяв навчитись грати професійно, та бачите, Господь привів до церкви. Хоча ви знаєте, в нас в церкві є дуже багато священиків, які вміють в футбол грати, не гірше, ніж професійні футболісти. До речі, завтра вони зіграють з місцевою владою у Дубні благодійний матч. З радістю вас благословляю у цю поїздку, я завтра буду одночасно вболівати за нашу футбольну команду «Верес». І мені дуже приємно вживати це слово “нашу”, тому що ви знаєте, по-різному люди ставляться до футболу, але однозначно спорт, однозначно ті, хто цим професійно займаються, роблять добру справу тим, що відволікають нашу увагу від багатьох клопотів, проблем, яких у нас дуже багато і надихають нас вести здоровий спосіб життя. Тому ще раз вас вітаю браття-футболісти, бажаю, щоби Господь вас оберігав, щоб завжди посилав вам добре здоров’я, але здоров`я не тільки фізичне, але щоб здоров`я було духовне. Бо коли тіло здорове, а дух слабкий, людина відчуває себе неповноцінною. І навпаки – коли здорове тіло, здоровий дух, тоді ми відчуваємо себе гармонійно, здоровими, досконалими, нам набагато легше звершувати ті обов`язки, які на нас покладаються. Бажаю, щоб у вас суглоби не боліли, щоб ноги завжди слухалися вас, і щоб з Божою допомогою ви досягали тих результатів, про які мрієте і про які молитеся. І в знак нашою любові, поваги і в знак благословення прийміть маленькі кишенькові молитовники. На футбольне поле їх брати не треба, але, коли будете в дорозі, я впевнений, знайдете собі молитву, яка кожному з вас припаде до душі».

Зустріч із рівненськими шанувальниками футболу Олексій Хахльов, президент Народного Клубу "Верес", назвав особливою миттю:

«Шановні вболівальники, сьогодні особлива мить, коли ви можете побачити, можете відчути, походити пофотографуватися, можете просто в цей момент потиснути руку тим, хто сьогодні буде червоно-чорним. Це наша рівненська гордість, це гордість нашого краю, звідси почалась Україна. Звідси на всю Україну сьогодні лунає наша незалежна позиція. Ми не будемо ні з ким воювати, але ми не будемо ні під кого лягати, ми не будемо нікому підкорюватися, ми будемо гордими, незалежними, будемо червоно-чорними. Ми спробуємо перемагати, ми будемо тренуватись, ми будемо працювати і ми будемо з вами переможцями. Я хочу щиро нам сьогодні це побажати, я хочу, щоб ми сьогодні дали хороший заряд енергії нашій команді, яка завтра буде грати вже в Києві з командою "Олімпік". Будьте сьогодні з посмішкою, будьте сьогодні з енергією, давайте будемо разом, бо разом – ми хто? Сила!»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Звернувся до вболівальників і Юрій Вірт, головний тренер Народного Клубу "Верес":

«Дуже приємно, що ми зібрались тут, я дуже вдячний, що ви прийшли, що нас підтримуєте. Хочу сказати від імені футболістів, від всього тренерського штабу, що ми з вашою допомогою, вашою енергією будемо здобувати високі результати».

Ярослав Колобов, представник вболівальницької спільноти «Lucky Fans»:

«Хлопці, ми скандуємо: “Мій клуб – моє життя”. Це багато що означає для нас. «Верес-Рівне» він це може, «Верес-Рівне» переможе - є в нашому гімні. Це теж говорить про багато. Багато хто не вірив, що «Верес» проб`ється за два сезони в Прем`єр-лігу. Але ми сильні, ми б`ємося. Хочу сказати, ви повинні зрозуміти, що ви повинні грати з «Вересом» в серці, іншого немає. Хто ми? «Верес»! Хто ми? Рівне!!!»

По завершенні презентації вболівальники мали можливість поспілкуватися з гравцями та тренерами, взяти автографи, сфотографуватися. Одразу з презентації команда вирушила до Києва, де у неділю, 30 липня, о 19:30 на стадіоні «Динамо», зустрінеться з донецьким «Олімпіком».








На правах реклами