Ми у Facebook
03.08.2017, 11:30

У Рівному за підтримки ЄБРР проводять практичні навчання для малого та середнього бізнесу

Понад 250 власників, керівників і топ-управлінців виробничих компаній із 20 областей України зустрілися у Рівному на конференції “Практика впровадження ощадливого виробництва”, яку організував Центр підтримки бізнесу в рамках ініціативи EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні.
“Тема впровадження ощадливого виробництва в українських компаніях - надзвичайно актуальна, - ділиться враженнями керівник ЦПБ у Рівному Тарас Комаренко. - Спершу ми планували прийняти 200 гостей з усієї України. Коли за два тижні отримали понад дві сотні реєстрацій, перебудували подію під 250 учасників. Зрештою за тиждень до конференції ми закрили реєстрацію, кількість заявок на той момент була вже понад 350! Тому ми будемо продовжувати рухатися в цьому напрямку й спільно з ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business проводити практичні навчання для малого та середнього бізнесу. Наступний наш захід - це Школа управління меблевим бізнесом, яка триватиме з вересня до грудня у Рівному”.



Організатори, за їх словами, поставили собі мету познайомити учасників конференції із кращими практиками реалізації проектів ощадливого виробництва в Україні й надати практичні рекомендації експертів та управлінців, які досягли значних успіхів у впровадженні.



“Таким чином ми прагнемо допомогти українським компаніям стати більш прибутковими та конкурентноспроможними на національному і міжнародних ринках”, - пояснює Тарас Комаренко.



Для реалізації задуму запросили п’ять Спікерів-практиків та трьох професійних lean-консультантів. Після кожного виступу із зали лунали додаткові питання як свідчення зацікавленості аудиторії та її готовності переходити від слів до практичних кроків.

«Нам дуже приємно відмітити високий рівень якості та ефективність проведеного заходу, - коментує Катерина Рігг, провідний менеджер ЄБРР, Консультації для малого бізнесу. - Заходи такого рівня допомагають бізнесу знаходити інструменти для підвищення власної конкурентоспроможності й дізнаватися про нові можливості, що існують для нього на ринку, а також сприяють розвитку бізнесу. Ми дуже вдячні нашому партнеру – Центру підтримки бізнесу в місті Рівне, за той вклад, який вони вже роблять для розвитку малого та середнього бізнесу в рамках ініціативи EU4Business».

Переглянути більше фото з події





На правах реклами