Ми у Facebook
15.08.2017, 15:30

ВІдпочинок в Україні значно виріс в ціні

Ціни на морський відпочинок в Україні значно виросли. Цьогоріч рекорди б'ють маловідомі курорти за типом Степанiвки Першої i Приморського Посаду, а рейтинг найдорожчих морських курортiв України знову очолили Кирилiвка та Затока.
Монiторинг пропозицiй готелiв на узбережжi Чорного та Азовського морiв в Українi, який щорiчно проводить незалежний медiа-проект «Кирилiвка.Укр», показав стабiльну позитивну динамiку вартостi номерiв з екстремумом на мiнорних курортах, забезпечених мiнiмумом iнфраструктури. Щодо минулого року, в нинiшньому сезонi такi курорти, як Степанiвка Перша, Приморськ та Приморський Посад, додали в цiнi рекорднi 50%, тодi як торiшнi лiдери зростання цiн – Кирилiвка i Затока – пiдросли в цiнi приблизно на 20 – 25% i 5 – 10% вiдповiдно.



Рівняни відпочивають на Білому озері. Всі фото з ФБ

Основою ривка цiн у Степанiвцi-1 i на подiбних курортах став вiдстрочений вплив зростання цiн на комунальнi послуги й оплату працi, якi мали обмежений вплив у серединi минулого сезону, але повною мiрою вплинули цього року. При цьому позитивна динамiка цiн на вiдпочинок у Бердянську, Кирилiвцi та Затоцi найперше спровокована популярнiстю курортiв i стабiльно високим незадоволеним споживчим попитом.

За твердженням експертiв готельної справи, вектор розвитку сервiсу для українського ринку зумовлений запровадженням безвiзового режиму, тому українцi, якi заплатили грошi за вiдпочинок на рiдному морi, будуть позбавленi схiдної розкошi, позолоти i кришталевих люстр у номерах, але зможуть вiдчути європейську якiсть послуг. Залишилося дiзнатися коли.

Про це повідомляє видання "Експрес".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами