Ми у Facebook
18.08.2017, 14:00

Рівненський «Верес» делегував у збірну футболіста для ігор на Всесвітній Універсіаді

Півзахисник рівненського "Вереса" Антон Котляр все ж зіграє на Всесвітній Універсіаді у Тайбеї, Тайвань. Разом зі студентською збірною України гравець вже відправився на Далекий Схід. Нагадаємо, крім Котляра запрошення з табору рівнян отримували Руслан Степанюк та Євген Морозенко.
Як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне), у складі збірної Антон Котляр стал одним із шести гравців, що представляють клуби Української Прем`єр-ліги.

До Тайбею збірна України відправилася у наступному складі:

Воротарі — Іван Сілецький (Карпати), Сергій Чорнобай (Агробізнес)
Захисники — Олексій Моісеєнко (Гірник-Спорт), Гліб Бухав (Львів), Микита Безуглий (Оболонь-Бровар), Василь Курко (Жемчужина), Євген Потороченко (Жемчужина), Андрій Бусько (Карпати), Ігор Дуць (Рух)
Півзахисники — Антон Котляр (Верес),Тарас Завийський (Карпати), Максим Банасевич (Десна), Костянтин Пархоменко (Балкани), Данило Книш (Сталь)
Нападники — Алішер Якубов (Поділля), Михайло Козак (Олександрія), Андрій Королянчук (Буковина), Роман Бочак (Енергія)
Головний тренер - Анатолій Бузник.

Вже найближчої суботи, 19 серпня, студентська збірна України зіграє з командою ПАР, 21-го — з Південною Кореєю і 23-го — з Аргентиною. Дві кращі команди з групи вийдуть до наступного кола змагань.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Трьох гравців рівненського «Вереса» запросили до збірної України

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Щодо Руслана Степанюка і Євгена Морозенка, то тренерський штаб народного клубу вирішив, що найкращий бомбардир минулого сезону та півзахисник основи - будуть більш корисними саме "червоно-чорним" у найближчих календарних матчах чемпіонату УПЛ проти "Чорноморця" та "Шахтаря".

Універсіа́да (англ. Universiade) — міжнародні спортивні змагання серед студентів, що проводяться Міжнародною федерацією університетського спорту (FISU). Назва «Універсіада» походить від слів «Університет» і «Олімпіада». Часто згадується, як «Всесвітні студентські ігри» і «Всесвітні університетські гри». Кожні два роки проводяться літні та зимові універсіади. Історія студентського спорту почалася в далекому 1905 році, коли в США пройшли перші міжнародні змагання серед студентів. У 1919 році Жаном Птіжаном була створена Конфедерація студентів. Під егідою цієї організації у 1923 році відбулися перші Всесвітні ігри студентів в Парижі.

Літня Універсіада 2017 — всесвітні міжнародні студентсько-молодіжні спортивні змагання, проведення яких заплановано з 19 по 30 серпня у тайванському місті Тайбей. Рішення про це було прийнято 29 листопада 2011 року в Брюсселі на черговому конгресі FISU.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ