Ми у Facebook
20.08.2017, 14:30

У Рівному відбудеться міжнародний турнір зі спідвею

У Рівному на День Незалежності гонщики з Польщі, Данії, Чехії, Латвії, Болгарії та України змагатимуться за Кубок Незалежності України зі спідвею.
Перед початком турніру відбудуться показові виступи юних вихованців дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки при КЗ "РМСТК", а перед півфіналами також старти на мотоциклах з об'ємом двигуна 250 см3, придбаних за сприяння Рівненської ОДА та голови РОДА Олексія Муляренка.

Нагадаємо, що вперше в історії українського спідвею рівненський гонщик отримав право стартів у чемпіонаті світу в цьому класі мотоциклів, який відбудеться 26-31 серпня на стадіоні "Маркета" (Прага, Чехія).

Турнір проходитиме за сіткою для 12 гонщиків та 2-х резервних. За підсумками основної сітки заїздів буде визначено 8 найкращих гонщиків, які стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі будуть визначені призери турінру.

Як у Рівному відзначатимуть День міста та День Незалежності (+ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)[url]

На жаль, від попередніх домовленостей щодо стартів у Рівному довелося відмовитись одному з лідерів особистого чемпіонату світу серед юніорів 2017 латвійцю Євгенію КОСТИГОВУ. Втім, тривають переговори з колегами Євгенія з "Локомотиву" (Даугавпілс). Участь у змаганнях підтвердили Онджей СМЕТАНА (Чехія), Якуб БУКХЕЙВ (Данія) та Оскар БОБЕР (Польща). Перемовини щодо участі у змаганнях ведуться з Міленом МАНЄВИМ (Болгарія), Факундо АЛБІНИМ (Аргентина), Марселем КАЙЗЕРОМ (Польща, Міколаєм ЦУРИЛО (Польща), Дамьяном АДАМЧИКОМ (Польща), Станіславом БУЖЕЮ (Польща), Давідом КУЦЯПОЮ (Польща).

Серед претендентів захищати честь України розглядаються рівняни Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН та Максим РОСОЩУК, а також червоноградці Андрій КОБРІН та Дмитро МОСТОВИК. Ведуться перемовини щодо участі у змаганнях з Віктором ТРОФІМОВИМ та багаторазовим призером чемпіонатів Європи, найкращим гонщиком України XXI ст. Андрієм КАРПОВИМ.

[url=http://lt.ogo.ua/people/marko-levishin-nadiya-rivnenskogo-spidveyu/] Марко Левішин – надія рівненського спідвею


Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Під час презентації будуть вручені подарунки гонщикам - ветеранам непереможного "СИГНАЛУ", - клубу, який під керівництвом Григорія ХЛИНОВСЬКОГО здобув три титули чемпіона СРСР в командному заліку у 1985-87 рр.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами