Ми у Facebook
23.08.2017, 16:37

У «Сигналі» провели черговий етап «Олімпійського літа»

Кожна зміна дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що в Олександрії Рівненського району, наповнена різноманітними активностями. Днями вкотре тут для відпочиваючих провели програму естафет і спортивних конкурсів в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».
Часто адміністрації та вихователям в цьому допомагають працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Діти заздалегідь сформували шість колективів, до складу яких увійшло по десять молодих спортсменів. Для успішного виступу в загальнокомандному заліку їм потрібно було показати хороші результати в п’яти естафетах. З таким завданням найкраще впоралася команда «Гладіатори», яка перемагала в більшості з них і з легкістю зійшла на найвищу сходинку п’єдесталу.

На цьому змагання не завершилися, а продовжилися в форматі індивідуальних конкурсів. Тут більшість учасників показувала хороші результати, але особливо відзначилися двоє тріумфаторів. Ніколайчук Марія єдина зуміла впоратися з обертанням одразу п’яти гімнастичних обручів, що й принесло їй перемогу в конкурсі «Гімнастичний». А в завданні, яке має назву «Володар м’яча», переміг один з наймолодших гравців основного складу футбольного клубу «Коливань» (смт Клевань) Сасько Андрій. Його навички дозволили декілька хвилин утримувати м’яч в повітрі, використовуючи для цього тільки ноги. А зупинитися його змусив лише сигнал судді, який сповістив про те, що всі суперники вже впустили «шкіряного».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Після завершення всіх естафет і конкурсів відбулося урочисте нагородження, під час якого переможці та призери отримали відзнаки від Відділення НОК України в Рівненській області.

Нагадаємо, в селі Олександрія розташувався літній табір «Savvy Nation» («Кмітлива нація»). Тут у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» відбулися чергові командні змагання для дітей.






На правах реклами