Ми у Facebook
24.08.2017, 15:20

Сьогодні рівняни бігатимуть у вишиванках

З 17.00 до 18.30 буде перекритий рух, а виручені гроші підуть на лікування 11-річного хворого рівнянина Іллі Герасимюка.
Ссьогодні у Рівному відбудеться ІІ-ий щорічний Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017». Цьогорічний захід присвячений збору коштів на лікування 11-річного хворого рівнянина Іллі Герасимюка.

Куди піти на День Незалежності(+ ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Кожен зареєстрований учасник отримує: стартовий номер, футболку-вишиванку, наплічник, медаль фінішера, воду «Моршинська», йогурт «Молокія» та інші приємні подарунки.



Маршрути забігу будуть такими:
1,1 км – старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – далі розворот в районі супермаркету «Вопак» і тоді рух в зворотному напрямку з фінішом на місці стартц.
Коло бл. 2,5 км: старт від перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола – рух по Чорновола – поворот на Ст. Бандери і рух в сторону кафе «Бруклін» - поворот на вул. Кн. Ольги і рух в сторону Покровського собору – поворот на вул. Соборну і рух до лінії старту біля Майдану Незалежності.
Відповідно, ті хто зареєстровані на дистанцію 5 км подолають 2 кола по 2,5 км, 10 км – 4 кола.Рух цими вулицями буде перекритий 24 серпня з 17.00 до 18.30.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами