Ми у Facebook
28.08.2017, 14:02

У День міста рівняни бігали StartTrek (+ ФОТО)

Такий квест з перешкодами відбувся в Україні вперше.
Вчора у Рівному відбулось унікальне в Україні дійство. Проект дещо запозичили в Америки.
Він являв собою смугу перешкод розділену на окремі квести. Зокрема, "Небо в клітинку", «Поліція дає добро», «Душ Шарко», «Дорога до безвізу», «Командос», «Велика українська стіна», «Піраміда Хеопса» та багато інших.Участь у перегонах коштувала 100 гривень, а гроші виручені від реєстрації витратили на подарунки та нагороди.

Рівняни зможуть зарядити мобільний від спеціальних дерев



Переможців визначали серед чоловіків та жінок. До слова, очільник міста, Володимир Хомко подарував двом переможцям планшети.



У жіночій категорії перемогла Ірина Лисюк, а у чоловічій Роман Полюхович. Ірина Лисюк поділилась своїми враженнями від перегонів:
- Завжди цікавилась подібними заходами у місті, тому одразу вирішила брати участь. Я тренуюсь разом з Rivne Running Club, тому маю хорошу фізичну підготовку. Загалом. емоції лише позитивні.



Забіг з перешкодами назбирав чимало учасників. Рівнянин Михайло Антонюк розповів, що приємно вражений достойним рівнем проведення змагання:



- Дуже цікавий та яскравий захід. Мені подобається, що у нашому місті відбуваються подібні заходи,тим більше на такому високому рівні. Хочеться подякувати всім організаторами за таке свято.

http://ogo.ua/articles/view/2017-08-28/88838.html


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами