Ми у Facebook
29.08.2017, 12:00

Рівненська пара пляжниць виграла бронзу Чемпіонату Європи

Рівненські волейболістки Катерина Дашевська та Вікторія Лисиця здобули комплект нагород на Чемпіонаті Європи з пляжного волейболу серед спортсменів до 18 років. Змагання відбувалися у Росії в місті Казань і виступ рівнянок виявився найуспішнішим серед усіх представників України.
Як відзначили у Федерації волейболу України (ФВУ), нинішнього року підопічні Петра Підгурського представляють Україну у всіх вікових турнірах чемпіонату Європи. Два місяці тому в австрійському Бадені пара Дашевська/Лисиця у категорії до 22-х років стали дев'ятими у боротьбі із більш досвідченими суперницями, тепер у Казані у своїй віковій категорії рівненські дівчата принесли Україні бронзові нагороди.

У своїй групі українки посіли другу сходинку, поступившись італійкам Мейсон/Скампоні - 1:2 (17:21. 21:19, 8:15). Відігратися за цю поразку Катерині Дашевській та Вікторії Лисиці вдалося у "бронзовому матчі". Українки зробили правильні висновки після групової поразки і цього разу шансів на перемогу італійкам не залишили - 2:0 (21:18, 21:15).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

У юнаків виступ експериментальної пари у складі Метвєєва/Павлюка виявився не надто вдалим. У чотирьох матчах хлопці пермогли лише в одному і у підсумку стали сімнадцятими. Щоправда у своєму останньому матчі на турнірі далі справжній бій четвертій команді цього чемпіонату французам Турнієр/Ніколе - 1:2 (15:21, 21:15, 10:15).

Нагадаємо, рівнянки Кароліна Підгурська та Наталія Грищенко здобули золото на Чемпіонаті України U-16 з пляжного волейболу. У непростому фіналі лише на тай-брейку рівненські дівчата здобули перемогу над парою з Деражні Іриною Чорною та Ольгою Мельник.

Ще раніше у столиці Литви місті Вільнюс завершився Чемпіонат Східно-Європейської волейбольної зональної Асоціації з пляжного волейболу у віковій категорії до 18 років (EEVZA U-18). Рівненські пляжниці Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська стали фіналістами змагань, здобувши срібні нагороди.





На правах реклами