Ми у Facebook
31.08.2017, 19:22

На Рівненщині відкрили школу, яку будували більше 30 років (ФОТО)

Свято відбулося сьогодні, 31 серпня, у селі Горбаків, що на Гощанщині.
До школи зійшлося все село і недарма, адже школа у Горбакові без перебільшення вистраждана. Будівництво її розпочалося ще в 1985 році. За кілька років будівництво зупинилося і 26 років замість школи були лише руїни.

БІЛЬШЕ ФОТО



Як розповідає сільський голова Горбакова Володимир Бойко, про школу не забували і неодноразово поверталися до ідеї відновлення будівництва, проте до реальних дій дійшло лише в 2013.



ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД" взялося за реконструкцію будівлі в липні 2016 року і лише за рік на місці руїн з'явився новий сучасний комплекс європейського зразка. Тепер тут є все: великий спортзал, оснащені майстерні, кабінети, їдальня та навіть спальня для першокласників. До речі, Горбаківська школа працюватиме за проектом нового освітнього простору.

БІЛЬШЕ ФОТО



Школярі сьогодні не лише приймали новеньку школи, але й принагідно відзначили День знань.



Не обійшлося і без подарунків. Народний депутат Юрій Вознюк презентував школярам сертифікати на покупку проекторів, а "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД" подарував величезний мурал на подвір'ї школи. До речі, автор муралу відомий рівненський художник Антон Akey. Задумка автора незвичайна та креативна - на стіні зображений хороший настрій в дорозі до знань.

БІЛЬШЕ ФОТО



Окрім нової школи, жителі Горбакова отримали ще й новеньку дорогу.






На правах реклами