Ми у Facebook
01.09.2017, 18:42

Костопільські футболістки у новому сезоні продовжили свою безвиграшну серію [+Відео]

Костопільська жіноча футбольна команда “Родина-Ліцей” украй невдало розпочала новий сезон у Вищій лізі Чемпіонату України. Зігравши найбільше ігор серед усіх учасників змагань команда з Костополя програла їх усі.
Дві перші зустрічі ліцеїстки проводили на номінально домашній арені в Млинові, але в обох крупно програли – спочатку для чемпіонок із “Житлобуд-2”, а потім – для срібних призерок із “Житлобуд-1”. Загальний рахунок цих матчів проти двох харківських клубів – 1:17. Єдиним позитивом у цих двох програшах можна назвати лише м’яч Марії Колещук, який став дебютним для “Родини-Ліцей” у нинішньому Чемпіонаті України.

Далі “Родина-Ліцей” зіграла два виїзних поєдинки. У Чернігові костопільчанки скромно поступилися 0:2 “Легенді-ШВСМ”, а у Дніпрі, навіть, були близькими до того, аби взяти перші очки. М’яч Христини Канарської, який та провела на 53-й хвилині, дозволив ліцеїсткам вигравати цілу одну (!) хвилину, але господарки поля вже на 54-й хвилині рахунок зрівняли, а під завісу матчу провели переможний гол – 1:2…











МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Костопільські ліцеїстки виграли Чемпіонат України серед дівчат-футболісток

Костопільські футболістки зіграють дебютний матч нового Чемпіонату України - КАЛЕНДАР

Раніше “Родина-Ліцей” у восьми матчах Перехідного Чемпіонату України, який відбувся у першій половині 2017 року, не спромоглася здобути жодної перемоги і лише двічі зіграла внічию. Гірше представників Рівненщини турнір провела лише столична команда “Атекс СДЮШОР-16”, в активі якої одна нічийна зустріч з костопільчанками. Більше того, “Родина” у грі проти киянок врятувалася на останніх хвилинах, граючи у меншості.

Відзначимо, що у нинішньому Чемпіонаті України виступає десять клубів:

1. Житлобуд-2, Харків
2. Єдність, Плиски
3. Ятрань-Берестівець, Уманський район
4. Злагода, Дніпро
5. Родина-Ліцей, Костопіль
6. Житлобуд-1, Харків
7. Легенда-ШВСМ, Чернігів
8. Атекс-СДЮШОР16, Київ
9. Ладомир, Володимир-Волинський
10. Пантери, Умань

Нагадаємо, команда з Рівненщини стала переможцем Чемпіонату України серед дівочих команд Вищої ліги WU-14 сезону 2017. Костопільський «Ліцей», який зібрав у своїх лавах кращих юних футболісток області, у вирішальному поєдинку турніру переграв чернігівську «Юність».





На правах реклами