Ми у Facebook
03.09.2017, 12:00

ДТП біля селища Клевань: деталі пригоди (+ФОТО)

Вчора, на трасу "Луцьк-Рівне-Устилуг" трапилась жахлива ДТП. Виявляється за кермом одного з легковиків була жінка, яка виїхала на зустрічну смугу.

КАМАЗ проти легковиків: ДТП біля селища Клевань

39-річна жителька селища Клевань, керуючи автомобілем «Dacia», рухаючись автодорогою зі сторони Луцька поблизу селища Клевань здійснила виїзд на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2101», під керуванням 22-річного жителя села Золотолин Костопільського району. Після зіткнення автомобіль «Dacia Logan» за інерцією занесло у вантажний автомобіль «КАМАЗ», яким керував 53-річний житель села Погулянка Волинської області, який рухався позаду ВАЗівки.





Унаслідок ДТП травми отримали п’ятеро осіб: водії легковиків та троє пасажирів автомобіля «ВАЗ 2101».

Водій автомобіля «Dacia Logan» з відкритою важкою черепно-мозковою травмою, переломом склепіння черепа та мозковою комою перебуває у реанімаційному відділенні Рівненської центральної міської лікарні.



Водія ВАЗівки, його пасажирів: 20-річну жительку села Застав’я Рівненського району, 47-річну жительку села Голишів та її 21-річну доньку із переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської центральної районної лікарні.

Ось так буває, якщо не слідувати правилам дорожнього руху!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ