Ми у Facebook
10.09.2017, 16:01

Обласні чиновники відзначили рівненських спортсменів та тренерів «Інваспорту»

У пятницю, 8 вересня, в залі засідань Рівненської обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На них були відзначені провідні спортсмени та тренери регіонального центру «Інваспорт».
На урочистому заході з вітальним словом перед провідними спортсменами, тренерами та фахівцями галузі фізичної культури та спорту виступили голова Рівненської обласної державної адміністрації –Муляренко О.В., заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації – Богатирчук-Кривко С.К. та голова Рівненської обласної ради – Драганчук М.М.

Почесні грамоти Рівненської обласної державної адміністрації отримали:

заслужений працівник фізичної культури і спорту України та заслужений тренер України з дзюдо – Романкевич М.Я., майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху – Шепелюк Катерина, майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху - Фролов Сергій, тренер-викладач з футболу – Сікальський А.В.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Почесну грамоту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації отримали директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів – Левчик С.С., тренер-викладач з легкої атлетики обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів – Трофимчук М.В. та бухгалтер регіонального центру «Інваспорт» - Свірідова О.О.

Сертифікати про грошові винагороди вручили майстру спорту України міжнародного класу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, бронзовому призеру чемпіонату світу - Синюку Миколі та його тренеру – Камлочуку Л.В.

Посвідчення майстра спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату отримали Рожко Василь та Чубик Любов, посвідчення майстрів спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору -Ліценко Анастасія та Головатчик Павло.

Також отримав посвідчення майстра спорту України міжнародного класу з регбіліг тренер-викладач з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Полюхович В.О.

Нагадаємо, раніше на сесії Рівненської обласної ради депутати прийняли рішення про виділення додаткових 4,6 мільйонів гривень на спортивні школи та організації Рівненщини. За пропозицією, що на розгляд обранців подала Рівненська ОДА, левову частку грошей – близько 2,6 мільйонів – отримали 11 громадських організацій.






На правах реклами