Ми у Facebook
12.09.2017, 12:40

"Місто мрії" показуватиме кіно заради дубенчанки

У місті Дубно відбудеться кіномарафон.

Благодійний кіномарафон "Місто Мрії" у Дубні запрошує 29 вересня на перегляд фільмів режисерів з України, Італії, Іраку, США, Австралії, Ірану, Йорданії, Німеччини та Гонконгу.

На гостей чекає міжнародне повнометражне кіно, короткометражні та студентські стрічки та документальні фільми конкурсантів Другого Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії". Початок – о 14.00. Показ відбудеться у Дубенському районному будинку культури,за адресою: вул. Данила Галицького, 15.


Під час підготовки та проведення Благодійного кіномарафону триває збір коштів на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди. Колись енергійна та життєрадісна, сьогодні вона прикута до ліжка важкою хворобою. Півтора року тому у Каті діагностували синдром Гієна – Барре: у дівчини паралізовані ноги та руки. Хворобу виявили зі значним запізненням, і зараз Катя потребує медикаментозного лікування щомісяця. Щоразу на лікування родина дівчини витрачає більше 60 000 грн. Рідні Катерини зверталися у різні благодійні організації, проте їм скрізь відмовляли, мотивуючи тим, що Катя вже повнолітня.

Рівненські роми зазіхнули на благодійність

З метою допомогти Каті у лікуванні благодійний фонд "Любіть Україну" організовує кінофестивальний день у Дубні – Благодійний кіномарафон. У п'ятницю, 29 вересня, до Дубна з'їдуться учасники конкурсної програми Другого Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії" та члени журі – з різних країн. Показ конкурсних робіт кінотворців з різних країн світу пройде у Дубенському районному будинку культури.

Кожен, хто придбає квиток на Благодійний кіномарафон "Місто Мрії", допоможе Каті повернути втрачене здоров’я. Інформація про квитки за тел.: 096 948 8275.



За матеріалами http://love-ukraine.org.ua/





На правах реклами