Ми у Facebook
18.09.2017, 11:23

Поліцейські у рівнян вилучають цілі арсенали зброї

Озброюються навіть неповнолітні.
Під час санкціонованого обшуку у помешкані 31-річного чоловіка, який 17 серпня кинув гранату в кімнату 56-річного рівнянина, поліцейські знайшои три гранати «РГД-5»,одну «Ф1» та запали до них.

На Рівненщині чоловік викопав шість артилерійських снарядів



Боєприпаси були заховані на кухні, у квартирі, де на той час тимчасово проживав зловмисник. 31-річний житель Гощанського району підозрюється у замаху на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

ВІДЕО: на Рівненщині жінка посеред ночі розривала могилу

Його направили на проведення судово-психіатричної експертизи.



Ще по одній гранаті «РГД-5» добровільно видали 19-річний житель Березнівського району та 24-річний житель Дубенщини. А у Радивилові 24-річний юнак приніс до поліції одразу дві гранати. Згодом хлопці пояснили, що знайшли небезпечні предмети та вирішили віддати їх до поліції.

А у Зарічному, під час санкціонованого обушку у володінні 46-річного чоловіка, правоохоронці виявили 40 патронів калібру 7,62. Набої такого ж калібру, у кількості 209 одиниць добровільно видав поліцейським 50-річний житель Дубенщини. Ще 107 патронів різних калібрів видав до поліції житель села Угільці Гощанського району.

По одному пістолету знайшли працівники поліції під час відпрацювання міста у 15-річного та 34-річного рівнян.

За усіма фактами у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Зброю та боєприпаси направили на експертизу.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами