Ми у Facebook
24.09.2017, 19:59

Сонячні дерева, романтичний поет та трагічна смерть пари у Туреччині. Підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 18 - 24 вересня.
Рівне живе своїм буденним життям. І у ньому часто трапляються радісні та сумні події. Ось кілька новин, які залишає по собі тиждень, що минає.

Фото Олександра Шевчука
Фото Олександра Шевчука


У Рівному врешті можна зарядити телефон від "сонячного дерева". на початку вересня їх почали встановлювати в рамках проекту громaдського бюджeту 2016 року. Пізніше дерева налаштували фахівці. Як вони працюють, дізнався кореспондент ОГО. Що з цього вийшло, читайте далі.

Послання на стіні ВД "ОГО"<br />
<br />
Фото Олександра Шевчука.
Послання на стіні ВД "ОГО"

Фото Олександра Шевчука.


Осінь, а не лише дзвінка весна, хороша пора для романтичних почуттів - у Рівному живе закоханий поет, який у пошуках власного щастя, розклеює оголошення з власними віршами, закликаючи "самотню душу" йому зателефонувати.



Прикрасити життя своєю творчістю вирішили і школярі села Мирне Костопільського району - вони розфарбували зупинку у патріотичні кольори.

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото


Закінчується цей тиждень доволі трагічною подією. У Греції розбилася пара, яка приватним літаком летіли до Румунії. Як повідомив консул в Салоніках Олександр Воронін, загибла пара була з Рівненщини. За його словами, встановлено зв'язок з сином загиблих, розпочата процедура їх репатріації тіл в Україну.

Ось таким був тиждень, який вже йде від нас. А яким буде прийдешній - читайте на ОГО.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами