Ми у Facebook
27.09.2017, 20:17

Не зраджуй Україні, купуй в українських постачальників

Намагаючись зекономити кошти, українські приватні підприємці, котрі задіяні у сфері торгівлі, нерідко замовляють одяг оптом за кордоном. Передусім це стосується закупок на території Польщі. Та напевне мало хто знає, що придбання в Україні можна здійснити значно дешевше.

Як не витрачати багато грошей та часу на купівлю одягу оптом?



Оптову купівлю на Батьківщині впевнено можна назвати дуже вигідною. По-перше, не знадобиться перетинати кордон. Це значить, що не треба витрачати кошти на бензин, а також – свій час. По-друге, такий спосіб придбання речей вийде значно економнішим.



Щоб знайти гідного постачальника нашим співвітчизникам, які вперше закупають одяг оптом в Україні, зазвичай потрібно багато часу. Та ті, хто вже досвідчений у цій справі, знає перевірених оптовиків. Одним з таких сміливо можна назвати інтернет-магазин odezhda optom. Тут у кожного бажаючого є чудова можливість вигідно поповнити асортимент своєї крамниці - купити дитячий одяг оптом за адекватною ціною.

Офіс магазину знаходиться на 7 км в місті Одеса. А це значно ближче від майже кожного регіону країни, ніж будь-яке польське місто. Головне, що, яким би чином ви не здійснювали транспортування свого замовлення, це значно швидше, ніж відправлятися за кордон.

Оdezhdaoptom – ваш надійний український постачальник


Якщо терміново потрібно купити одяг оптом, Одеса 7 км – саме те місце, котре може його надати. На сайті оdezhdaoptom.com.ua є величезний вибір товарів. Серед них як вбрання для дорослих, так і дитячий одяг оптом. Компанія гарантує найвищу якість продукції. Вона замовляє товари великими партіями у закордонних фабрик, що дає приватному підприємцеві можливість економії коштів. Отже, серед незаперечних переваг магазину можна виділити:

• Можливість замовити речі великою партією.
• Гарний асортимент, котрий стане основою для розвитку торгового бізнесу.
• Хороша цінова політика.
• Можливість доставки у будь-яку точку України.
• Ввічливі оператори, з якими можна поспілкуватися про умови купівлі товару.

Багато хто з українських власників магазинів одягу обирає для замовлення 7 км. Це саме те місце, котрому можна довіряти. Власники інтернет-магазину ніколи не змінюють цін на продукцію у день замовлення. На сайті завжди представлений виключно актуальний одяг.



Модні та недорогі речі – це ціль №1 для кожного покупця. Отже, придбавши вбрання у цьому інтернет-магазині, ви можете бути певні: ваше торгове місце стане дуже популярним. Розташування в Одесі є вигідним не тільки для південного регіону країни.

Мешканець будь-якого міста може дістатися складу а своїй автівці. Але вам не знадобиться витрачати час на самовивіз, адже партія товару може бути відправлена додому або до місця вашої роботи будь-яким з українських поштових сервісів. Тож у пошуках якісного та бюджетного одягу не треба мандрувати у інші країни, коли зовсім поруч є надійний оптовий постачальник!





На правах реклами