Ми у Facebook
30.09.2017, 13:00

МФК «Кардинал-Рівне» у столиці побореться з чемпіонами [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 30 вересня, у Києві МФК «Кардинал-Рівне» спробує вдруге у своїй історії обіграти переможця регулярної першості чемпіонату Екстра-ліги 2016-2017 – «ХІТ». Нагадаємо, у минулому сезоні у стартовому раунді плей-офф саме рівняни завдали столичним футзалістам першої поразки.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», рівненський клуб та «ХІТ» дотепер зустрічалися в офіційних поєдинках 6 разів. П'ять разів перемогу святкували кияни. Лише одна «вікторія» - на боці рівнян. Різниця забитих та пропущених м’ячів – 14:23.

Вперше суперники зустрілися у півфінальному поєдинку розіграшу Кубка України 2015-2016. Тоді ще маловідомий широкому загалу вболівальників «ХІТ» доволі легко обіграв рівнян – 4:1.

Вже у минулому сезоні «ХІТ» та «Кардинал-Рівне» п’ять разів перетиналися на різних етапах чемпіонату Екстра-ліги. Саме проти киян, нагадаємо, «зелено-жовті» провели тоді свій перший домашній матч. І поступилися – 0:3. У другому колі регулярної першості була і поразка у столиці – 2:5.

Згодом, «Кардинал-Рівне» та «ХІТ» зустрілися у першому раунді плей-офф. Рівняни зазнали мінімальної поразки у домашньому бойовому матчі – 3:4. Голи забивали Басич (7, 26), Новак (20) - Шувалов (7), Журба (13), Мануйленко (17, автогол), Дзюба (26).

У другому матчі серії на майданчику столичного СКА ЗСУ «Кардинал-Рівне» завдав киянам першої у сезоні поразки – 7:4. Голи: Басич (5), Фаренюк (10, 16, 37), Колесников (16, автогол), Кручок (29), Дармовіс (34) - Шевченко (20, 35), Чепорнюк (30), Корнійчук (36).

І лише у третій грі протистояння, за доволі суперечливого суддівства, «ХІТ» зумів перемогти непоступливий «Кардинал-Рівне» - 3:1 (Журба (2), А.Борсук (8), І.Борсук (36) – Концеба (29).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Суботній матч, безперечно має усі шанси стати логічним продовженням протистояння, яке упродовж минулого сезону вже стало принциповим. Тим паче, у турнірній таблиці Екстра-ліги кияни поки випереджають рівнян лише на одне очко. У попередніх матчах «ХІТ» обіграв Uni-Laman» - 3:0 та зіграв унічию з «Енергією» - 2:2.

«Кардинал-Рівне» у Львові поступився «Енергії» - 0:4 та обіграв вдома «Титан» - 5:1.

«ХІТ» - «Кардинал-Рівне»

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 3-й тур

30 вересня 2017 року, Київ, СКА ЗСУ, 14:00

Арбітри: Олександр Кухар (Кривий Ріг), Артем Духан (Луганськ), Дмитро Каркаєв (Київ)

Хронометрист: Д.Шептун (Київ)

Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)







На правах реклами