Ми у Facebook
02.10.2017, 19:17

МФК «Кардинал-Рівне» не встояв у гостьовому матчі проти «ХІТа» [+Відео]

Другої поразки у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги зазнав МФК «Кардинал-Рівне». У Києві рівняни у непростому матчі поступилися столичному «ХІТу». Цікаво, що вже другий поспіль матч цих суперників на майданчику СКА ЗСУ завершився з ідентичним рахунком – перемогою господарів 3:1.
«ХІТ» - «Кардинал-Рівне» - 3:1 (1:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 3 тур

30 вересня, 2017 року, Київ, СКА ЗСУ

Арбітри: Арбітри: Олександр Кухар (Кривий Ріг), Артем Духан (Луганськ), Дмитро Каркаєв (Київ)

Хронометрист: Д.Шептун (Київ)

Спостерігач арбітражу: М.Зубко (Черкаси)

«ХІТ»: Максименко – І.Борсук, Чепорнюк, Журба, Медведь – Школьний, Тменов, Литвинов, Смоловик, А.Борсук, Жук. Запасний: Коваленко.

Головний тренер: Олег Лук’яненко.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Басич, Піддубний, Кручок, Новак – Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович. Запасні: Свинарчук, Чудля.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Школьний (9), І.Борсук (34), Журба (40) – Кручок (29)

Попередження: Жук (20), А.Борсук (26) – Басич (11)

П’ять поразок та лише одна перемога. Такою невтішною для рівнян була статистика особистих зустрічей зі столичним «ХІТом» перед звітним поєдинком, повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне». Вперше, і поки востаннє, «зелено-жовті» обіграли киян у другому матчі стартового раунду плей-офф сезону 2016-2017. Тоді «Кардинал-Рівне» виграв з рахунком – 7:4.

Що ж стосується програних рівнянанами зустрічей, то значну роль у цьому зіграв голкіпер «ХІТа» Владислав Лисенко. А точніше – його впевнена гра у рамці власних воріт. У звітному матчі через травму голкіпер збірної України з футзалу участі взяти не зміг. І це могло зіграти на руку гостям.

Щоправда, навіть без свого зіркового голкіпера «ХІТ» розпочав гру доволі впевнено. Вже в дебюті після елегантної «стіночки» із партнером міг забивати Сергій Чепорнюк – вище воріт.

А ще за декілька хвилин господарі все ж вийшли вперед у рахунку. Євген Смоловик віддав розрізну передачу центральною зоною на Олександра Школьного. Той протиснувся між Артемом Фаренюком і Сергієм Піддубним і проштовхнув м’яча повз Миколу Дурбана – 1:0. Практично одразу голкіпер рівнян врятував команду після небезпечного удару Сергія Журби.

Після серйозного спалаху активності і серії взаємних контратак – команди заспокоїлися і дограли матч до перерви.

По перерві чудову нагоду відігратися змарнував Артем Фаренюк. Опинившись віч-на-віч із Максимом Максименком – він пробив у воротаря.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Кияни відповіли власним уколом. Андрій Борсук асистував Максиму Литвинову. Той двічі поспіль розстрілював Миколу Дурбана, але в обох мікро-дуелях переможцем вийшов саме воротар нашої команди.

Впевненість Миколи Дурбана, схоже, перейшла і до польових гравців, які зрештою зуміли відігратися. Сергій Піддубний класно віддав на хід Володимиру Кручку, той втік від опікунів і з другої спроби пробив Максима Максименка – 1:1.

По грі рівняни мали непогані шанси повернутися зі столиці принаймні з одним пунктом. Втім, все вирішила єдина помилка. Богдан Новак втратив м’яча у центрі майданчика у боротьбі з Сергієм Журбою. Тою не дав кулі вийти в аут і віддав прекрасну передачу в ноги Андрію Борсуку, якому залишалося не влучити у Миколу Дурбана – 2:1.

«Кардинал-Рівне» був змушений ризикувати. І за чотири хвилини до сирени гості пішли в атаку з п’ятим польовим. Миколу Дурбана замінив Богдан Новак. Але відігратися гості не зуміли.

Натомість, неузгодженість дій Олександра Басича і Артема Фаренюка завершилася черговим перехопленням Сергія Журби і голом у порожні ворота…








На правах реклами