Ми у Facebook
03.10.2017, 12:50

Серійний крадій на Рівненщині: виносив цигарки, горілку та "закуску"

Чоловік проведе за ґратами три з половиною роки.
У березні цього року у Млинівському районі злочинець украв алюмінієвий провід, що належав "Рівнеобленерго".

26 квітня з території Управління праці та соціального захисту населення Млинівської районної державної адміністрації вкрав елосипед марки «Mondia».

У Рівному група людей, представляючись працівниками "Рівнегазу", хотіли обікрасти квартиру

А наступного дня прийшов до магазину «Гастроном №2», де за допомогою металевої монтировки, яку спеціально приніс, зламав навісний замок на вхідних дверях, відкрив їх та зайшов усередину. Там він украв більше двох десятків різних пачок цигарок, шіснадцять пляшок горілки і п'ять запальничок.
Цієї ж ночі вдерся на чужу дачу, де й переночував.

29 квітня він вліз до магазину-закусочної «Спотикач», зламавши замок металевим ломом. Там він вкрав гроші в сумі 870 грн. 90 коп. Знову "набрав" горілки, пива, цигарок, соку, мінеральної води, і прихватив з собою продуктів: 25 порцій морозива, 8 пачок чіпсів, 8 плиток шоколаду, 4 коробки цукерок. Загалом виніс "здобичі" на загальну суму 5026 грн. 90 коп.

Схожу крадіжку чоловік скоїв і на початку травня. А після того влазив на приватні господарства, де крав м'ясо, сало, молоко, сметану, яйця тощо.

Від поліції чоловік переховувався у знайомого та у лісі. Затримали його 15 червня цього року.

Суд врахував те, що злочинець уже був неодноразово судимим і не став на шлях виправлення, і присудив йому три з половиною роки тюрми.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ