Ми у Facebook
05.10.2017, 18:37

У Рівному пройшов спортивний фестиваль для людей похилого віку

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку у Рівному відбувся фестиваль «Спорт для всіх – радість життя». Цього разу учасники змагалися одразу в трьох видах спорту: настільний теніс, шашки та дартс.
Розпочався захід з традиційного щорічного вручення дипломів та грошових винагород від Відділення НОК України в Рівненській області, яке відбувається з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Такі нагороди отримали спортсмени-ветерани, віком 60 і старше, які брали участь в змаганнях Всеукраїнського і міжнародного рівня. До них та інших учасників фестивалю з вітальним словом звернулися директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Андрій Шевчук.

Всі учасники були розподілені на три вікові категорії: 41-50 років; 51-60 років та 61+. В настільному тенісі у своїх категоріях переможцями стали:Володимир Рудий, Олександр Шпак та Ярослав Гордієнко. Найсильнішими в шашках були: Павло Корнєєв, Сергій Жабчик та Леонід Іткін. А в дартсі перемогу отримали Володимир Рудий, Олексій Жаворонков та Іван Давидюк.

Завершився захід нагородженням переможців та призерів, котрі були відзначені медалями і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Нагадаємо, з 23 по 24 вересня на рівненському стадіоні «Авангард» пройшли Кубок та першість Рівненської області з легкої атлетики. Змагання проводилися серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.

У Кубку та першості брали участь команди: Березнівського, Зарічненського, Костопільського, Здолбунівського, Млинівського, Рокитнівського, Сарненського районів, Клеванських шкіл-інтернатів для дітей з вадами зору та розумового і фізичного розвитку, Костопільської школи-інтернату для дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, Острозької школи-інтернату для дітей з вадами слуху та міста Рівне, всього 106 учасників.





На правах реклами