Ми у Facebook
08.10.2017, 17:19

«Вечір фортепіанного дуету» у рівненській філармонії

12 жовтня у Рівному відбудеться концерт львівських музикантів Петра Довганя та Наталії Зубко «Вечір фортепіанного дуету». Місце проведення: Зал камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії.
Фортепіанний дует був заснований у 2015 році. Репертуар музикантів охоплює композиції від епохи бароко до сучасності, представлений як сольними жанрами для фортепіанного дуету, так і творами для фортепіано в чотири руки та оркестру.

Органна класика від німецького маестро Пітера Діке



У програмі концерту: музика світових композиторів для фортепіано в чотири руки в супроводі Академічного камерного оркестру РОФ, диригент - Юрій Скрипник.

У Рівненській філармонії відкривають сезон


Квитки у касах органного залу та за телефоном: 43-01-50 або 096826 40 97.

Довідково: Петро Довгань – піаніст та педагог, доцент кафедри спеціального фортепіано Львівської національної музичної академії ім.М.Лисенка, кандидат мистецтвознавства.
Навчався у Львівській музичній академії та аспірантурі в класах Е.Чуприк та Р.Криштальського. Лауреат міжнародних конкурсів ім. М.Лисенка та І.Падеревського. Як соліст та ансамбліст є учасником багатьох міжнародних фестивалів в Україні та за її межами. Виступав на сценах Польщі, Німеччини, Швейцарії, Угорщини, Норвегії. Співпрацював з диригентами: В.Плоскіною, І.Юзюком, Р.Филипчуком, Г.Матесом, Я.Колессою, І.Пилатюком та ін. Виступав у супроводі Національного оркестру України, Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії, Академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO-Львів», камерних оркестрів «Академія» та «Perpetuum Mobile».

Наталя Зубко – піаністка, старший викладач кафедри спеціального фортепіано Львівської національної музичної академії ім. М.Лисенка, мистецький директор фестивалю «karpatyArt».
Навчалася у Львівській музичній академії та аспірантурі в класі О.Пилатюк та Т.Слюсар. Лауреат Міжнародного конкурсу піаністів «Фарботони», Всеукраїнського конкурсу камерних ансамблів та струнних квартетів та стипендіальної програми міністра культури Польщі «Gaude Polonia». Учасниця міжнародних та всеукраїнських фестивалів «Контрасти», «Ніч у Львові», «Академія», «Буковинська осінь», «Bieszczady biez granic», «Chopin. Koncerty Urodzinowe». Має записаний та виданий диск з творів польського композитора Генрика Мельцера-Щавинського: «Henryk Melcer. Chamber works».

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами