Ми у Facebook
09.10.2017, 12:11

Рівнянка, що намагалася обікрасти гіпермаркет "Фоззі", сплатить штраф

Жінка намагалася винести у сумці 37 товарів, не оплативши їх.
У березні цього року у торговому залі гіпермаркету «Фоззі» жінка набрала з полиць товару на суму майже 700 гривень: продукти харчування, дезодоранти, упаковки насіння овочів та зелені, і намагалася пронести це все в сумці поза касою.

Охоронник супермаркету помітив, що жінка підозріло себе веде: спочатку кладе товари у візок, а потім перекладає до сумки. Він повідомив про це оператору відеоспостереження, яка прослідкувала по камерах за обвинуваченою.

Жінка ж весь товар положила в сумку, і залишивши візок перед касами, пройшла мимо каси гіпермаркету на вихід, не оплативши товар. Біля виходу її затримала охорона і вилучила з сумки неоплачений товар.

Рівнянин зустрів чоловіка, який його обікрав

На суді зловмисниця стверджувала, що просто забула оплатити товар. Проте, суд не взяв цього до уваги, оскільки її покази спростовуються зібраним та перевіреними під час судового рогляду доказами.

Суд визнав її винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка) і призначив покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

На вирок суду може бути подана апеляція до апеляційного суду Рівненської області через Рівненський міський суд протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.





На правах реклами