Ми у Facebook
11.10.2017, 19:26

Затримали чоловіка з Рівненщини, який зарубав сокирою сина співмешканки, сховав тіло і втік

Трагедія сталася на початку квітня цього року в селі Обарів Рівненського району.
В ході досудового розслідування встановили, що підозрюваний 55-річний Роман протягом останніх десяти років проживав у селі Обарів зі своєю співмешканкою в її будинку. Коли та померла, чоловік почав зловживати спиртним. На початку квітня 2017 року до підозрюваного приїхав син співмешканки. Під час застілля, коли були вже напідпитку, між чоловіками розв’язалась сварка, в результаті якої Роман схопив кухонну сокирку та наніс декілька ударів потерпілому по голові та шиї. Від отриманих ушкоджень останній помер на місці, а Роман, щоб «замести» сліди, прибрав у будинку, тіло померлого заховав на подвір’ї за сараєм, прикидавши листям, а його речі спалив. Після скоєного чоловік з місця проживання зник та його оголосили в розшук.

Рівненщина: у "наркобаронів" вилучили наркотиків на півтора мільйона гривень і 80 кілограм бурштину [+Фото]

20 вересня 2017 року прикордонники затримали Романа в Сумській області, коли він намагався втекти за кордон та передали його працівникам Рівненського районного відділення поліції. Вже наступного дня підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Рівненська місцева прокуратура підтримала обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловік обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві, тобто злочині, що передбачене ч. 1 ст. 115 КК України.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За матерілами прес-служби прокуратури Рівненської області.





На правах реклами