Ми у Facebook
12.10.2017, 13:00

У Рівному засудили чоловіка, що пограбував таксиста

П'яний чоловік напав на таксиста у березні цього року серед білого дня. Побив і забрав гроші. Окрім цього він здійснив ще серію грабежів.
Потерпілий таксист розповів, що 16 березня 2017 року близько 15 години отримав від диспетчера служби таксі "305" виклик забрати пасажирів біля магазину "Сім" що на вулиці Дворецькій. При цьому диспетчер його попередила, що ймовірні пасажири відносяться до категорії безвідповідальних платників за послуги, тому рекомендувала взяти кошти за проїзд з передоплатою. Коли в автомобіль сіли пасажири - четверо чоловіків ззаду та один спереду на сидіння пасажира, таксист попросив передоплату, а вже потім поїздку. Пасажири обурилися, після чого один чоловік вийшов з салону транспортного засобу, обійшов автомобіль спереду, підійшов до дверцят водія, де вдарив його кілька разів кулаком у обличчя. В цей час пасажири в салоні схопили його за плечі, натомість один з них витягнув з лівої задньої кишені його штанів гаманець з грішми в сумі 800 гривень. Забравши гроші, обвинувачений почав втікати, проте таксист його наздогнав, затримав та викликав поліцію. В подальшому під час досудового розслідування працівники поліції повернули йому з суми викрадених коштів 721 гривню, оскільки іншу їх частину обвинувачений тут же потратив, зайшовши в магазин.

Рівно через місяць, 16 квітня близько опівночі, знову будучи напідпитку, на вулиці Польовій у під'їзді будинку цей чоловік побив та пограбував жінку.
Забрав мобільний телефон марки "HTC WILDFIRE A3333" вартістю майже 300 гривень.

На Рівненщині чоловік крав з магазинів скриньки для пожертв хворим дітям [+Фото]

А 17 квітня 2017 року близько 23 години біля будинку №253 на вулиці Соборній побив чоловіка і забрав мобільний телефон марки "Samsung GT-S5620" вартістю 370 гривень.

Обвинувачений свою вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся.

Суд визнав його винним винуватим в пред'явленому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 186 КК України (грабіж) та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ