Ми у Facebook
12.10.2017, 14:00

На Рівненщині правоохоронці вилучили чотири мотопомпи та понад півкілограма бурштину [+Фото]

Учора, 11 жовтня, поліцейські та працівники оперштабу в двох районах області виявили та вилучили обладнання для незаконного видобутку бурштину-сирцю і «сонячне» каміння.
Близько 14 години працівники сектору реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції на вулиці Набережна райцентру зупинили автомобіль марки «Rover 75», яким керував 40-річний місцевий житель. Під час огляду машини поліцейські в салоні знайшли в сумці пасажира, 21-річного чоловіка з села Чудель, 640 грамів бурштину-сирцю. У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 198 (незаконне придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу, поліцейські вилучене каміння направлять на експертизу.



Крім того, ввечері працівники сектору реагування патрульної поліції в урочищі "Янтарне" селища Клесів виявили безгосподарську заводську мотопомпу.
У ході відпрацювання Дубровицького району працівники оперативного штабу спільно з працівниками лісової охорони поблизу сіл Осова та Грицьки виявили три мотопомпи кустарного виробництва та обладнання для незаконного видобутку бурштину.




На Рівненщині чоловік крав з магазинів скриньки для пожертв хворим дітям [+Фото]


Усе вилучене поліцейські доставили на територію Дубровицького відділення поліції для зберігання. За цими фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр).

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами