Ми у Facebook
15.10.2017, 08:12

Перевізники Рівненщини задумуються над тим, щоб підняти плату за проїзд

Про це стало відомо кореспонденту ОГО .
- Нещодавно відбулася нарада з перевізниками. Ситуація зараз складається таким чином, що можливо буде подорожчання проїзду на приміських та міжміських перевезеннях. Тому що все дорожчає. Дизпаливо у березні коштувало 19 гривень за літр, зараз уже 23 гривні. Запчастини подорожчали десь теж на 30 відсотків. Це критична ситуація для перевізників. Якщо і далі все дорожчатиме, то перевізники будуть змушені підняти плату за проїзд за згаданими напрямками. Ціну формуватимемо так, щоб і пасажирів не образити, й перевезення були рентабельними, - говорить Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України”.

Валентин Демчук зазначає, що поки перевізники не можуть сказати, наскільки подорожчає плата за проїзд й коли точно. Поки що вони спостерігають за ситуацією. Якщо ростимуть ціни на пальне і запчастини, то стане дорожчим й проїзд.

Нагадаємо, що Згідно із постановою Кабінету Міністрів від 25 березня 2015 року, перевізники самі встановлюють тарифи на приміські, міжміські перевезення та перевезення по області. При формуванні плати за проїзд перевізники мусять керуватися наказом Міністерства транспорту і зв’язку.

Перед цим проїзд на міжміські та приміські перевезення дорожчав на початку цього року. В березні цього року подорожчав проїзд й у міських маршрутках Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівненщині підніметься вартість проїзду у маршрутках

Мешканці Рівненщини обурені новою платою за проїзд у маршрутках

Подорожчання вартості проїзду у рівненських маршрутках: "Ціна повинна бути 5 гривень"

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ