Ми у Facebook
17.10.2017, 19:16

В прокат вийшов перший український фільм-фентезі: коли у Рівному?

"Сторожова застава" - український пригодницький фільм-фентезі, знятий Юрієм Ковальовим за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського
Фільм розповідає про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле — на тисячу років назад.

До речі, у фільмі зіграв Фагот з популярного гурту "ТНМК".

Показують фільм і у Рівному. Мультиплекс "ЕРА" показує "Сторожову заставу" о 15:55 та 19:10 (розклад оновлюється щосереди). Кінопалац "Україна" - о 13:00, 15:05, 17:10 та 20:00 (розклад оновлюється щоп'ятниці).

Хто вже встиг переглянути фільм, коментують на сайті Кінопалацу так:

Тарас:
Тіко-тіко з сеансу ) Фільм чудовий! Вперше на екрані не історично-страждальницький фільм, не заїжжена ботва про війну чи сага про мусорів/бандитів, а справжнє, високобюджетне пригодницьке фентезі. Сюжет цікавий і насичений. Операторська робота на висоті, яскраві плани, купа класних локацій. Гарні костюми і реквізит. Актори вдало підібрані і грають свої ролі дуже щиро. Якісна озвучка вдало відтінює емоції які переживає глядач. Присутній і хороший гумор ) В одному місці я мало прес не порвав )) "Сторожова застава" це якісний медіа продукт. І зроблено його в Україні. Таким можна гордитися. Однозначно рекомендую іти. Вітаю усіх з початком доби українського фентезі! )

Інга:
Була на прем'єрі, це...я в захваті, висококласна робота, варто було так довго чекати, а якщо врахувати, що це НАШЕ кіно - це просто,просто,просто чудово. Буду дивитись ще раз як мінімум

Олексій:
Тьфу. Такого "га*єца" я ще не бачив. В мене все.

Ярик:
Отличное фэнтези с качественным юмором, неплохой графикой и увлекательным сюжетом.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ