Ми у Facebook
18.10.2017, 18:40

Що краще купувати в секонд-хендах

Що варто знати рівнянам про секонд-хенд, як вивести запах та для чого додавати під час прання ложку солі?
Одяг, як відомо, входить до переліку основних насущних фізіологічних потреб людини. А в більшості з нас є потреба не просто щось одягнути, а вдягнути саме те, що буде вирізняти серед інших, тобто річ, яка буде "і до душі, і до тіла". Звісно, на ринку переважає одяг з "масового завозу", і, купивши таку річ, обов'язково зустрінеш у своєму місті ще когось і точно в такому ж...

У мене була ситуація, коли я купила в магазині собі сукню і прийшла в ній на роботу, а моя колега прийшла точно в такій самій, щоправда, іншого кольору. І не допомогли всі мої пояснення, що моя сукня фіолетова, а її – червона, тоді довелося перевдягатися саме мені (оскільки мені додому ближче від роботи), а ще спрацювала також моя толерантність – не хотіла ображати колегу. Тепер намагаюся вибирати речі більш уважно, не такої "гуртової розповсюдженості".

Рівнян часто виручають магазини мережі “EconomClass”. Там можна купити дуже хорошу, якісну річ, при цьому зекономивши значні кошти.

Постійні покупці знають, що в секонди-хенди потрапляють і нові речі з-за кордону, які були уцінені та протягом потрібного періоду не продались, а потім були зняті з продажу.

Тож розкриваємо питання, які будуть цікаві всім, хто ще не купував речі в магазинах секонд-хенду.

Що варто купувати в секонд-хендах?

У першу чергу добре купувати дитячі речі, адже діти швидко ростуть, і хочеться одягнути їх у щось якісне, що принаймні не зноситься, як то кажуть, за два дні. Рухливе й насичене життя дитини потребує якісних речей. Купувати їх у секонд-хендах дуже вигідно, там можна віднайти і "ексклюзив", крім того, в закордонних брендах наші діти розбираються з "народження".
Неважко здогадатися, що всі імпортні речі шилися раніше на фабриках відомих фірм, тому їхня якість висока.

Також у секонд-хендах варто купувати речі для себе, адже ви навряд чи побачите ще одну таку ж річ у когось. А неповторність речі підвищує її вартість в очах оточуючих.

Дівчата і хлопці різного віку! Скоро будуть новорічні, найочікуваніші багатьма і найулюбленіші свята! Обираючи костюм на корпоратив, тут можна знайти і сукню "як в Ріанни", і різні аксесуари, які були в користуванні відомих західних артистів. Якщо ж такий костюм ви ще й допрацюєте за своєю фантазією, вечір може бути для вас неповторним і набагато веселішим, і спогади на відео-фото ще довго буде приємно переглядати.

Також варто враховувати, що речі, які вже відсортовані персоналом магазину і розвішані на "плічках", зазвичай кращі, вищої якості, може бути, навіть зовсім не ношені й за фіксованою ціною.

Речі, які лежать "насипом", теж заслуговують на увагу, адже там можна знайти дуже хорошу і потрібну саме вам річ.

Особливо сьогодні виросла ціна на взуття, а в секонд-хенді можна знайти взуття з натуральної шкіри і носити його довго із задоволенням.
Те саме стосовно і верхнього одягу. Якщо вас не влаштовує запах, його можна позбутися, віддавши річ у хімчистку для обробки гарячою парою.

До речі, варто звернути увагу і на відділи побутової хімії, яка завозиться з Європи, Італії, Німеччини – тут також це вигідніше купувати.

10 причин купувати одяг в секонд-хенді

Що таке товар класу “люкс”? Як його можна визначити серед великої кількості речей?

Насправді товаром класу "люкс" називають абсолютно нові речі з країн зарубіжжя, які не були продані там у певний час, тому й потрапили до магазинів секонд-хенду. Причин може бути багато – застаріла (морально) колекція або модель, колір, який вийшов з моди, невеликий брак виготовлення, незначні дефекти. Це фірмові речі, і вони відповідають стандартам відомих країн.

Тобто, це ті залишки, які відомі брендові бутики не можуть собі дозволити допродавати, адже в них нові колекції і за високими цінами, а влаштовувати ще додатково розпродаж на речі з колекції минулих сезонів – це шкодити власній репутації. Адже "марку" треба тримати! Чи бірку…

Тому, дякуючи таким відомим брендовим бутикам, ми можемо вдягнути щось із таких речей, нікуди не виїжджаючи, просто в день привозу завітавши в магазин секонд-хенду.


Коли найкраще купувати речі?

Краще за все купувати щось у перші дні привозу (дні оновлення товару), тоді вибір величезний. Про дні оновлення завжди можна дізнатися в продавців мережі магазинів “EconomClass”.

Дуже вигідно можна купити “залишки” напередодні дня оновлення. А також, влітку можна дуже дешево придбати зимові речі, а взимку навпаки – літні речі буквально за 3-5 грн.

ПОРАДА
Якщо ж ви хочете позбутися запаху від речі, купованої в секонд-хенді, замочіть її в гарячій воді з додаванням знежирювальної рідини (в інтернеті радять засіб для миття посуду, але можливі й інші варіанти, тож не зіпсуйте речі), потім добре прополощіть – і тоді її можна прати в машинці. Запах повинен зникнути. А якщо додати під час прання ложку солі, то можна позбутися і небажаної енергетики попереднього власника речі.
Носіть якісні неповторні речі та будьте задоволеними!


Адреси мережі магазинів “EconomClass” у м. Рівне:


вулиця Сагайдачного, 4а
(Ринок "Сагайдачний")

вулиця Соборна, 332
(Зупинка "Пивзавод")

вулиця Соборна, 38
(Навпроти ЦУМу)

вулиця Князя Романа, 3
(Цокольний поверх)

майдан Короленка, 2
(Навпроти "Злата Плази")

вулиця Соборна, 192
(ТЦ "Ліон", 2 поверх)

вулиця Євгена Коновальця, 2а
(На перехресті з вул. Богоявленською)

На правах реклами





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ