Ми у Facebook
19.10.2017, 12:30

Екстра-ліга. 5 тур. «Продексім» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Випробування чемпіоном чекає на «Кардинал-Рівне» у матчі п’ятого туру чемпіонату футзальної Екстра-ліги. Команда «Продексім» у ранзі найсильнішої команди України прийме «зелено-жовтих» у Херсоні.
Як відзначає прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», цікавинки протистоянню традиційно додає те, що у складі «мельників» виступають двоє екс-гравців рівненського клубу - Михайло Волянюк та Євген Ланко.

Історія протистояння «Продексіму» та рівненського «Кардинала» налічує усього чотири матчі. В кожному з них успіх святкували саме херсонці. У сезоні 2015-2016 «Продексім» обіграв «Кардинал-Рівне» вдома (4:1) та на виїзді (5:3). По два м'ячі за «Продексім» у цих зустрічах забивали саме Євген Ланко та Михайло Волянюк.

Вже у минулому сезоні Херсонці обіграли рівнян на власному майданчику – 3:1, а у Рівному «Продексім» переміг з рахунком – 2:0. Два із п’яти пропущених «Кардиналом» м’ячів – знову на рахунку Михайла Волянюка.

З-поміж гравців «Кардинала» найбільше голів у ворота херсонців забив наш капітан Олександр Басич - два.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

«Продексім» - один із найбільш прогресуючих клубів Екстра-ліги. Херсонці усього третій сезон проводять в еліті українського футзалу. Втім, упродовж цього часу «мельники» жодного разу не опускалися нижче третьої позиції за підсумком регулярної першості. А навесні 2017-го в упертій боротьбі із львівською «Енергією» - вперше у своїй історії завоювали звання чемпіонів України та здобули путівку до Кубка УЄФА. Там, як відомо, команда вже зуміла пробитися до елітного раунду турніру. Саме із виступом «мельників» на євроарені і пов’язане перенесення гри на четвер.

Нинішній чемпіонат команда розпочала не зовсім впевнено. Із натужної перемоги над «ІнБев-НПУ» (2:1) та нічиєї із «Uni-Laman» - 4:4. Втім, не потрібно забувати, що тоді «Продексім» лише набирав форму. Крім того, не одразу вдалося продемонструвати свої найкращі якості зірковим новачкам команди – бразильцям Роніньо та Фумаса.

«Продексім» – «Кардинал-Рівне»

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 5 тур

19 жовтня 2017 року, Херсон, спорткомплекс ХВУФК, 12:00

Арбітри: Євген Динник, Андрій Швець (обоє - Харків), Сергій Черноусов (Херсон)

Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)

Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)







На правах реклами