Ми у Facebook
21.10.2017, 17:21

У Рівному є центр розвитку для всіх

Якщо ви прагнете розвиватись, то зможете обрати там для себе той напрямок навчання, який буде підходити саме вам.
Центр розвитку особистості "СВІТ МОВ" в Рівному працює вже багато років. Якщо ви прагнете розвиватись, то зможете обрати там для себе той напрямок навчання, який буде підходити саме вам. Основний перелік навчальних напрямків центру:

1. Вивчення іноземних мов дітьми різного віку та дорослими у міні-групах

Навчання іноземним мовам у ЦРО "Світ Мов" базується на всесвітньо відомій інноваційній методиці викладання іноземних мов, яка успішно зарекомендувала себе в Європі, із залученням спеціального матеріалу видавництв Cambridge UP та National Geographic.

У листопаді на території закладу відкривається англомовний простір Happy Kids. Це простір для розвитку дитини, в якому щасливі діти вільно спілкуються англійською мовою. Дитина перебуває в просторі щодня з 09:00 до 13:00.

Мета центру – допомогти дитині легко соціалізуватися, навчити дитину базовим навичкам спілкування англійською мовою. Тут навчаються і розвиваються діти від 2-х до 5-ти років, що допомагає їм адаптуватися до реального життя.

2. Підготовка дітей до школи

На заняттях у ЦРО "Світ Мов" використовується широкий спектр освітніх засобів та прийомів, що сприяють розвитку дитини: усної та письмової мови, читання та здібності сприйняття інформації на слух.

В основі занять з підготовки до школи використовуються педагогічні технології Інтелект та Росток, які є унікальними за своєю системою викладання та підходами до вивчення матеріалу, що дає змогу розвивати у дітей логіку, математичні здібності та просторову уяву. Навчання проходить в невимушеній, приємній атмосфері.

Центр розвитку особистості "Світ Мов" стане надійним помічником та супутником на шляху вашого особистісного розвитку.

Центр розвитку особистості "Світ мов"
м. Рівне, вул. В.Чорновола, 1, оф. 316
тел. (098) 033-27-73






На правах реклами